Medan många nya NFT-projekt dyker upp dessa dagar, är några av de mer spännande samlingarna uppföljningar som utökar deras tidigare framgångar.

Teamet bakom 0xVampire lanserar sin efterlängtade andra kollektion, 0xJägare, Denna vecka. Den spännande delen? Bortsett från konstverket är 0xHunter en expansion som hjälper till att ytterligare bygga ut projektets metaversa ambitioner (det passande namnet 0xVerse).

Förstå 0xHunter Fight Against 0xVampire

Inom 0xVerse kan du antingen välja att ställa upp på 0xVampires eller 0xHunters. Den ursprungliga samlingen av 0xVampires inkluderade 9 999 slumpmässigt genererade icke-fungibla tokens (NFT) med vampyrtema, som sålde slut på under två minuter. På lanseringsdagen, OpenSea-data visar att det genomsnittliga försäljningspriset för varje 0xVampire NFT var 0,2897 ETH, nästan 5x deras myntpris på 0,06 ETH. Sedan dess har projektet genererat nästan 2 500 ETH i sekundär försäljningsvolym.

Naturligtvis är det fortfarande ett alternativ att köpa din egen 0xVampire eftersom det finns nästan 2 100 tillgängliga listor på OpenSea. Även om du kommer att betala en premie utöver deras ursprungliga myntpris (det nuvarande golvet är norr om 0,07 ETH), kommer du att kunna välja den 0xVampire som passar din stil.

Med 0xHunter-kollektionen som lanseras den här veckan (förköpet startar onsdagen den 27 oktober kl. 15.00 UTC, och den offentliga försäljningen startar den 29:e oktober kl. 15.00 UTC), har samlare en ännu mer överkomlig ingångspunkt till myntpriset 0,06 ETH. Dessutom, eftersom alla präglade NFT:er inte avslöjas, har samlare en chans att få sällsynta 0xHunters.

Denna samling kommer dock att vara lite mindre med ett maximalt utbud på bara 8 888 NFT. 0xHunters kommer från mer än 200 olika egenskaper, vilket ger en enorm variation till deras samling.

När 0xVirus sprider sig kommer det att vara upp till samlare att bestämma var deras lojalitet ligger innan de går in i 0xVerse.

Färdplan & initiativ

För att ge innehavarna nytta utöver konstverket, utvecklar 0xVampire-teamet en insatslösning för varje NFT i sina samlingar. Genom att satsa 0xVampires och/eller 0xHunters belönas innehavare med $0x-tokens som kan användas i 0xVerse och kan lösas in för framtida NFT-kollektioner och märkesvaror.

0xVampire-teamet kommer också att använda en del av sina royalties på eftermarknaden för donationer till välgörenhet, en DAO och en dedikerad community-plånbok där innehavarna kommer att rösta om framtida initiativ.

Det kanske mest spännande objektet på deras färdplan som kommer är deras play-to-earn mobilspel. 0xHunter och 0xVampire-innehavare kommer att få extra förmåner när de spelar spelet men det kommer fortfarande att vara gratis att spela för alla, vilket gör det helt tillgängligt för alla användare.

Distribuerat team, olika erfarenheter

Kryptons decentraliserade karaktär har gjort det enklare än någonsin för projekt att fånga talanger över hela världen. Teamet bakom 0xVampires är distribuerat över USA, Europa och även Asien, och de har ett brett utbud av erfarenheter inom olika branscher, inklusive finans, bank, IT, cybersäkerhet, spel och konst, bland annat.

Snabb och hållbar tillväxt

När 0xVampire först lanserades samlade den snabbt 30 000 medlemmar i sin Discord på bara tre dagar. Nu, nästan två månader in, har projektet en trogen fanbas på över 70 000 användare.

Medlemmar har hållit sig engagerade tack vare projektets gemenskapsinitiativ, och innehavare har njutit av att kunna interagera med sina NFTs eftersom 0xVampire är en av de första samlingarna som ger ägarna möjlighet att helt anpassa namnet och beskrivningarna av sina NFTs.

Konsekvent uppfyllande av deras färdplan har också varit en annan anledning bakom det starka 0xVampire-communityt. Andra projekt tenderar att stanna vid milstolpar medan 0xVampire lever upp till sina löften och lägger till nya uppdateringar som bättre tjänar sina innehavare.

Med 0xHunter-kollektionen som lanseras den här veckan och deras play-to-earn-mobilspel redan i utvecklingsprocessen, har 0xVampire-projektet och 0xVerse en ljus framtid framför sig.

Du kan lära dig mer om projektet genom att följa dem på Twitter och Disharmoni.

Source link