Quant Network är ett blockchain-projekt och är ett av de få blockkedjor som används för att koppla ihop olika distribuerade ledgers, såväl som befintliga plattformar, applikationer och nätverk.

Dessutom är dess ekosystem byggt kring Overledger, och det adresserar blockchain interoperabilitetsproblem utan att använda någon komplicerad programvara. Detta är nästa teknologinivå, som ger både individer och institutioner lika möjligheter att använda potentialen i blockchain. Det finns en hel del spännande skäl till varför du kanske tycker att Quant Network är ett intressant projekt.

Tio skäl att köpa kvantitet

1. Kvantitet tillhandahåller de mest uppdaterade uppgifterna när som helst och gör det möjligt för banksystem att kopplas samman med varandra. Förutom detta gör Quant det också möjligt att flöda digitala pengar in eller ut ur en organisation.

2. Dess distribuerade huvudböcker eliminerar dubbletter av avstämnings- och noteringsprocesser. Quant tillåter skapande av nya tillgångar på alla anslutna distribuerade huvudböcker; sålunda kräver det ingen kodning.

3. Den Kvantitet teamet planerar att gå in i olika sektorer som vård, försörjningskedja och finansiella tjänster. Av dessa är Quant Health en applikation som används av vårdinstitutioner för att spåra elektroniska hälsoposter.

4. Partnerskapet mellan Quant och Ledger3 är ett viktigt steg för att skydda Australiens exportmarknad för skaldjur. Dessutom möjliggör det mer spårbara, transparenta och pålitliga leveranskedjor.

Overledger OS

5. Den största begränsningen för dagens blockchain är oförmågan att koppla samman varandra. Men Overledger integrerar gamla och avancerade blockkedjor tillsammans.

Som CBDC är i nyheterna idag eftersom många länder testar sin egen digitala valuta, teamet vill också tillhandahålla Overledger som en lösning till regeringar och centralbanker som är i den inledande fasen för att starta sina egna CBDC.

6. Vi kan använda Quant Overledger på vilken molnplattform som helst Amazon Web Services (AWS). Dessutom kan institutioner också spåra enskilda identiteter över anslutna plattformar för KYC.

källa: Quant Network

mApps

7. Detta är applikationer byggda ovanpå flera blockkedjor. Varje mApp tillåter flera smarta kontrakt att arbeta tillsammans på olika blockkedjor.

8. Quants ekosystem tillåter utvecklare att bygga flera kedjeapplikationer (mApps) för användare. Det fungerar som en applikationsnav som Google Play Store och iOS App Store.

QNT-token

9. Projekt måste erhålla en årlig licens för att utveckla applikationer på Overledger. Förutom licensavgiften bör användare ha ett visst antal QNT-tokens för att använda denna applikation. Som ett resultat är Quants teknik enkel och kostnadseffektiv för industrier som fiskeflottor, mejeriproducenter och vingårdar.

10. QNT är en ERC-20-token. Den är kompatibel med Atomic Wallet eller Exodus Wallet. Den kan också lagras i en hårdvaruplånbok som Trezor eller en Ledger-enhet. Förutom detta används QNT också för att betala nätverksavgifter och belöna deltagare.

Quant

källa: Quant Network

VD för Quant är Gilbert Verdian. Tidigare hade han stora befattningar inom företag som E&Y, HSBC, BP ​​Oil och PWC. Han arbetade också med det brittiska justitieministeriet, Bank of England och till och med Federal Reserve. 2015 stödde han inrättandet av Blockchain ISO-standard TC307. Denna standard används nu av nästan 60 länder runt om i världen för blockchain-utveckling.

Quant-partnerskap

1. Quant Overledger är en del av G-Cloud 12-ramverket från Crown Commercial Service. De Brittiska regeringen använder sin distribuerade huvudboksteknik (DLT) för att hjälpa industrier, regeringar och individer. Dessutom arbetar Quant också med AUCloud för att utveckla Australiens nationella blockchain.

2. Quant accepterades också i London & Partners Mayor’s International Business Program. Detta program hjälper ambitiösa London med hög tillväxt att expandera sina affärer internationellt.

3. Den Fraktalrikedom och Quant-partnerskap ansluter QNT till DeFi-nätverk och 0xProject. Dessutom arbetar Quant också med Massachusetts Institute of Technology-MIT att bygga protokollet på internetskala.

4. Quant samarbetade med SIA Europe för att testa DLT-protokoll med flera distribuerade ledger-tekniker i SIA: s interbanknätverk. Finansiella organisationer, banker och den privata och offentliga sektorn använder SIA som en ryggrad för att behandla sina transaktioner.

5. Konstellation och Quant gick med tillsammans för att ge IoT och transport genom distribuerade nätverk för att skapa framtida städer och samhällen.

6. Quant Network samarbetar med Amazonas AWS Partner Network (APN). Detta partnerskap ger flexibilitet, skalbarhet och tillförlitlighet för användare som använder AWS Cloud.

7. Quant Network är också associerad med EU: s International Association for Trusted Blockchain Applications (INATBA). Tillsammans hjälper de myndigheterna att implementera och anta distribuerad huvudteknik.

8. Pay.UK är Storbritanniens ledande betalningsmyndighet för detaljhandeln. Quant Network är ett borgensman av Pay.UK. Individer och företag använder Pay.UK: s tjänster för att ta emot sina löner, samt betalar online och mobilbank.

Quant teknisk analys

Kvantpris vid tidpunkten för publicering är 28,53 $, Med ett cirkulerande utbud av 12,3 miljoner QNT mynt. Den maximala tillförseln av QNT är 14,6 miljoner. Listan över börser som stöder QNT-handel är Bittrex, Uniswap (V2), Bithumb Global, Bilaxy och Hotbit.

Slutsats

Grundaren av Quant Network har stor erfarenhet och ett brett utbud av kontakter. Dessutom har teamet samarbetat med ett antal organisationer. Hittills har laget uppnått många milstolpar på kort tid. En annan stark punkt för Quant är att teamet bakom detta altcoin har en stor vision, och de planerar också att utöka användningen av Overledger, vilket ger Quant Network en fördel över sina konkurrenter.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link