TomoChain är ett högpresterande blockchain-projekt och är en av de få blockkedjor som används kommersiellt av företag och myndigheter. Det finns en hel del intressanta skäl till varför du bör fördjupa dig i det här projektet.

Tio skäl att köpa TomoChain

1. TomoChain är en blockchain-plattform som stöder omedelbara transaktioner med nästan noll avgifter. Teamets uppdrag är att skapa ett ekonomiskt system som är mer pålitligt, öppet, dynamiskt och användbart för alla.

2. TomoChain bygger en kärnmotor för centralbankens digitala valutor (CBDC), som bankerna kommer att använda globalt i framtiden. Plattformen använder en krypterad algoritm för att säkra transaktioner och för att hålla alla kunders finansiella data hemliga.

Utöver detta använder plattformen IoT-teknik för att spåra fordons kritisk data över olika parter. Dessutom registrerar den också digitala certifikat på Tomo; alltså blir de digitala certifikaten manipuleringssäkra och lätta att verifiera.

3. TomoChain-ekosystemet

Det ger ett ekosystem för högpresterande blockchain-projekt. Det gör det möjligt för utvecklare att skapa högpresterande decentraliserade applikationer (dApps). Dessutom har de ett energiutbyte genom vilket konsumenter kan handla energi. I Tomochains hälsojournalsystem ägs dessutom personlig hälsoinformation av patienten.

Tomochain

källa: tomochain.com

4. Tomo kör med en hastighet på upp till 2000 transaktioner per sekund och har två sekunders blocktid. På grund av detta bekräftas dess finansiella transaktioner inom några sekunder. Det är därför som transaktionsavgifter på TomoChain är 1 000 gånger mindre än Ethereums transaktionsavgifter.

5. Den använder konsensusmekanismen som gör det möjligt för spelare att säkra kedjan och tjäna TOMO som belöningar. Dessutom kan spelare tjäna upp till 7% årlig ränta som passiv inkomst genom att sätta TOMO på TomoMaster-kontraktet.

6. Tomo Wallet är TomoChains officiella plånbok. Användare kan också avge sina röster, spåra belöningar och spela spel med hjälp av dApps på TomoChain. Dessutom kan användare också styra sina plånböcker utan medlare mellan avsändaren och mottagaren av en transaktion.

Tomo plånbok

källa: tomochain.com

7. TomoDEX är en decentraliserad växel som drivs av TomoX-protokollet. Gränssnittet är användarvänligt och har en mekanism för att utfärda TRC21-tokens. Tomo blockchain är transparent som visar block, transaktioner och tokeninnehavarstatistik. Dessutom lagras inte tokens. Därför förblir alla tokens säkra i plånboken.

8. TOMO är en ERC-20-token; användare kan lagra den i den mobila plånboken som utvecklats internt. Det är också kompatibelt med Trust Wallet, Ledger-hårdvaruplånbok och My Ether Wallet.

9. TomoChain DeFi-ekosystem

Det gör att tokeninnehavare kan betala transaktionsavgifter med de tokens de innehar. På grund av sin pålitliga utbytesplattform kan vem som helst skapa decentraliserade börser och utlåningsplattformar inom några minuter.

10. Den är utformad för att skapa säkra och spårbara transaktioner. Transaktionsvärdet mellan användarna och adresserna förblir privat. Dessutom tillåter dess tvärkedjebyte handlare att handla kryptovalutor i andra kedjor som Bitcoin, Ethereum och mer.

Tomo Roadmap

källa: tomochain.com

TomoChain Team

Lång Vuong är VD för TomoChain. Tidigare var han projektledare för NEM blockchain-projektet.

TomoChains rådgivande styrelse består av innovatörer som Kyn Chaturvedi, Chief Business Development Officer. Tidigare arbetade han som Chief Operating Officer med BattleBards LLC, som är det mest expansiva premium-ljudbiblioteket som skapats för spelupplevelsen på bordsskivan.

TomoChain-partnerskap
 1. TomoChain samarbetade med PAID Network. Med detta partnerskap, BETALDA användare använder nu TomoChain istället för Ethereum för att eliminera gasavgifter.
 2. Tomo samarbetade med Vietnams utbildningsministerium att utfärda och skydda miljontals examensbevis på blockchain.
 3. Tomo skakade hand med Decentr att integrera Tomo i Decentrs ekosystem, och Tomo samarbetade också med Gräns att integrera TOMO och TRC-21 i sin kedjekedjiga DeFi-plattform.
 4. För att samla in pengar på ett decentraliserat sätt och möjliggöra nya projekt, byta protokoll Poolz samarbetade med TomoChain. Förutom detta auktionerar de också ut fungibla och icke-fungibla (NFT) tokens med OTC-erbjudanden.
 5. För att nå en global publik integrerades TOMO i King Wallet för insättningar / uttag och för att användas i Kingdom Game 4.0s betalningsnätverk.
 6. TomoChain samarbetade med MANTRA DAO där MANTRA DAO kommer att lansera en masternode på Tomo samt integrera TomoChain och $ TOMO i sin DeFi-plattform. Tomo samarbetade också med Bluzelle, där Bluzelle-prisorakler ger TomoDEX tillförlitliga prisflöden i realtid.
 7. Ledger Nano S stöder TomoChain. Det samarbetade också med BlackCat Blockchain Investments. Användare kan också köpa TOMO med Visa och Mastercard med Simplex Ansökan.
 8. För att ta TOMO till Binance Chain, de samarbetat med Binance för att skapa en kedjebrygga. Dessutom integrerar TomoChain också Chainlink-orakler för att distribuera datadrivna smarta kontrakt.
 9. TomoChain samarbetade med Neo för att växa blockchain-ekosystem. De gick också med ThreeFold för att decentralisera Cloud Computing och TomoChain masternodes.
uppkommande händelser

Händelserna som kommer under första kvartalet 2021 för Tomo är som följer:

 1. TomoChain meddelade nyligen sin Zorro släpp. Denna uppgradering kommer att ske i blockhöjden på 30 915 660. Det kommer att få en uppgraderad version av EVM (Ethereum Virtual Machine).
 2. TomoChains första halvering förväntas äga rum i februari 2021. Med denna händelse kommer dess tokenutbud att minska.
TomoChain teknisk analys

TomoChain-priset är i skrivande stund 1,22 $ med en 24-timmars handelsvolym på 11 004 169 $ och en cirkulerande tillgång på 76,7 miljoner TOMO-mynt. Den maximala tillgången på TOMO är 100 miljoner mynt. De bästa börserna för handel med TOMO är för närvarande Binance, KuCoin, BitForex BiKi, FTX och Hotbit.

Det har redan bottnat och försöker bryta ut från $ 1,42-nivån. Om det kommer att gå sönder kan det nå en ny heltidshöjd på $ 1,80 till $ 2,00, med omedelbar support på $ 1,22.

Slutsats

TomoChain är ett decentraliserat ekonomiekosystem med en stor gemenskap. Intressant nog berör Tomo de senaste innovationerna som händer i DeFi-rummet nu.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link