Altcoin Buzz har konsekvent tillhandahållit de bästa nyheterna relaterade till den senaste utvecklingen inom kryptoekosystemet. Vår grundläggande analys och forskning har ingen aning. För att lägga till det startade vi vårt tekniska analyssegment för att ge våra användare en helhetsbedömning av marknadsinriktningen och känslorna. Vi bildade vår gratis kryptohandelssignalgrupp i december 2020 och har lyckats ge dig de säkraste samtalen i kryptobranschen.

Gå med i Altcoin Buzz Trading Signal Chat – https://t.me/AltcoinBuzzSignals

Våra samtal har gett våra användare extremt hög avkastning utan att ett enda samtal har slagit stopp. Detta är ett attribut som mycket mindre grupper har och vi är stolta över att leverera några av de säkraste signalerna i hela kryptobranschen.

Dagshandel är ett av de viktigaste sätten att vara självberoende. Om du läser den här artikeln är du ett steg närmare finansiell frihet. Du har makten att kontrollera ditt liv och arbeta för ingen annan än dig själv om du är en näringsidkare.

Altcoin Buzz Chat: https://t.me/AltcoinBuzzChat

Du har läst vår teknisk analysartiklar där vi kallade den massiva demonstrationen av BTC av båda ETH. Vi kallade också ökningen av XRP från 0,26 dollar till 0,60 dollar och minskningen av XRP från 0,44 dollar till under 0,30 dollar.

Idag kommer vi att läsa igenom resultatet av vår gratissignalgrupp. Vi startade Telegram Group of Altcoin Buzz Signals den 7th december 2020.

Gratis handelssignaler:

Vår första signal till lång AXS / USD markerade början på vår portföljstart. Signalen för lång gavs till $ 0,51. I den första signalen såg vi en vinst på 180%.

signaler

signaler

Så det började. Följare tredubblade nästan sitt konto i den första handeln själv. Men det är bara början. Nedan följer en glimt av några av samtalen.

signaler

signaler

signaler

signaler

signaler

Shorts:

Oavsett om marknaden var hausse eller baisseartad, gjorde vi vinster i båda riktningarna. Nedan följer några av samtalen där vi kortade marknaden.

signaler

Några fler exempel:

signaler

signaler

Det bästa med våra signaler är att vi inte har träffat en enda stoppförlust från alla signaler som tillhandahölls. Det finns många grupper som ger dig 3-5 signaler per dag. Många av dem drabbas av stoppförlust och du slutar tömma din portfölj istället för att bygga den.

På Altcoin Buzz Signals Group vetar vi noga varje samtal och använder ett sammanflöde av Support, Resistance, RSI, Ichimoku, Fibonacci, MACD, BB, EMA och olika andra indikatorer. Vi ringer bara när alla indikatorer stämmer överens och en handel är extremt säker med mycket stor sannolikhet att träffa mål och mycket låg sannolikhet att slå stoppförlust. Hittills är vår framgångsgrad 100%.

Nedan är en glimt av resultatet för varje samtal som publiceras på Altcoin Buzz Signals Group:

Månadssignaler

I bästa fall där du investerade 10 000 dollar, skulle ditt slutliga kapital om du tog alla våra affärer back-to-back ha varit 3 755 563,27 dollar. Det är en vinst på 3655,33% på en månad.

Men eftersom vissa affärer tillhandahölls samtidigt skulle vinsterna vara lite lägre praktiskt än teoretiskt.

Gå med i vår GRATIS kryptohandelssignalsgrupp på Telegram för att uppleva de bästa handelssignalerna i branschen och ge dig själv gåvan av ekonomisk frihet. Du skulle inte vilja missa nästa alt-säsong och du skulle definitivt inte vilja missa våra signaler.

Telegramlänkar:

Altcoin Buzz Chat: https://t.me/AltcoinBuzzChat

Altcoin Buzz-signaler: https://t.me/AltcoinBuzzSignals

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan skilja sig från din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link