Singapore, Singapore, 7 december 2021, Chainwire

3 Space Art är stolta över att tillkännage den officiella lanseringen av sin banbrytande NFT-plattform som underlättar utbredd användning av digital konst i den verkliga världen genom att placera den i fysiska utrymmen. Det ger konstnärer och samlare möjlighet att visa upp sina samlingar inte bara online utan även i offline-evenemang och utställningar.

Icke-fungibla tokens (NFT) har sett en stark tillväxt i efterfrågan under de senaste åren. Nya kreatörer tar sig in i det digitala konstrummet med ett aldrig tidigare skådat antal unika verk. Den allmänna befolkningen är dock mer bekant med den fysiska visningen av konstverk än digitaliserad konst. Den digitala konstmarknaden är begränsad till onlinegemenskaper.

Genom att använda lämpliga kanaler för att visa konst “fysiskt” och genom att organisera evenemang och utställningar, fungerar 3Space Art som en bro som levererar digital konst och NFT till den verkliga världen.

3Space Arts grundare Yoon Kim sa, “NFT-trenden har gett möjligheter och hopp för artister; och en ny våg av kreativitet och uttryck har kommit in på scenen. Vårt mål är att inte slösa bort dessa vackra skapelser och låta fler människor se det i sina dagliga liv – under pendling, under arbetet – så att de också kan uppleva förändringen.”

Plattformen har tre huvudkomponenter: marknadsplatsen, konstpoolen och offlineutställningarna.

NFT Marketplace

Det är 3Space Arts primära marknad där konstnärer och leverantörer kan sälja digital konst till en utvald samlarbas med hjälp av fiat- eller kryptovalutor. Plattformen hjälper framväxande artister med onboarding, NFT minting och marknadsföring.

Konstpool

Ett protokoll för konstnärer och samlare att visa upp sin konst på offline-platser genom att deponera sina NFTs i en smart kontraktspool. När de sätter in sina NFTs i poolen ger konstnärer och samlare 3Space Art utställningsrättigheterna så att den kan visa konstverket i online- och offlineevenemang. Att visa upp på offlineutställningar hjälper konstnärer att hitta nya köpare. Samtidigt fördelas 100 % av de kommersiella intäkterna och belöningarna mellan de deltagande konstnärerna och samlarna.

Offlineutställningar

Precis som fysisk konst har NFTs blivit en populär dekoration med känslomässigt tilltalande. 3Space Art samarbetar med gallerier, avdelningar och företagskontor för att strömma digital konst från Art Pool till NFT-displayramarna i deras hem och kontor på en månatlig prenumerationsbasis. Det räknas bland sina kunder konstsamlare och företag som vill skapa ett “kulturkomplex” på offline-platser.

Om 3Space Art

3Space Art är en digital konstplattform där konstnärer och samlare har möjlighet att visa upp sina samlingar i offlineevenemang och utställningar och tjäna återkommande intäkter genom att satsa sina lediga NFT:er i Art Pool. Byggd för att vara en flerkedjig plattform, den gör det möjligt för användare att skapa NFTs på Klaytn såväl som Ethereum-blockkedjor vid denna tidpunkt.

För mer information besök: https://3space.art/home

KontakterSource link