NFT-marknaden och handelsvolymerna har vuxit så mycket, särskilt under det senaste året, att bara de lata inte pratar om det. Särskilt handelsvolymen ökade redan med 10 miljarder dollar, och många experter säger att frenesien kring NFT bara har börjat.

Under det senaste året har den mest otroliga försäljningen av NFT gjorts. Till exempel, Stephen Curry köpte Bored Ape för $206 000, och någon betalade ut hela $24 miljoner(!!!) för 101 NFT-samlingen. Och detta verkar inte vara gränsen.

I kölvattnet av en ny våg av tillväxt inom NFT, låt oss titta på nya NFT-projekt, som enligt experter är tillräckligt ambitiösa för att störa NFT-marknaden.

BitColors.io

Medan vissa NFT-entusiaster samlar på NFT-konst, erbjuder ett nytt NFT-projekt BitColors communityn att äga och byta 1 000 unika handgjorda färger och färgnyanser som NFT-tokens. Precis som med CryptoPunks kan tidiga användare uppleva betydande ROI. “Glöm NFT-avatarer, att äga och handla med NFT-färger kan bli nästa NFT-trend på OpenSea, Rarible och Foundation”, säger BitColors-skaparna.

CryptoDragons

När drakarna och NFT slår sig samman, förvänta dig något riktigt hett. Den fullfjädrade uppfödningsbara och samlarbara draken Metaverse med det första blockkedje-DNA, intjänande och blockchain-drivna fighting Arena är verklighet. CryptoDragons Metaverse kommer att släppa 10K begränsade ägg med NFT-drakar inuti. Efter att ha präglat och kläckt dem kommer Metaverse att dyka upp och låta de lyckliga som äger den legendariska typen tjäna 50 % av plattformens avelsintäkter.

NFT-drakeinnehavare kommer att kunna föda upp, sälja, hyra ut eller till och med bekämpa sina NFTs för att tjäna på antingen plattformens eller sekundära marknadsplatser. CryptoDragons genereras av 12 000 attribut, 25 gener med 16 variationer av varje gen och 30 färgnyanser av varje variation. “CryptoDragons är en äkta banbrytande teknik och den ursprungliga digitala konsten”, säger Nari, CryptoDragons VD och medgrundare.

MekaVerse

Skapat av två 3D-konstnärsvänner, MekaVerse är en samling av 8 888 generativa Mekas inspirerade av det japanska Mecha-universumet. Projektet har redan skapat stor hype bland NFT-älskare, och skaparna av projektet planerar att skapa 3D-printade leksaker, kläder, filmer med NFT-karaktärer och samarbeten med kända artister.

Sneaky Vampires Syndicate

Sneaky Vampire Syndicate var en av septembersuccéerna på OpenSea. Sneaky Vampires Syndicate är ritat av konstnären som arbetade på den ikoniska Bored Ape Yacht Club-samlingen av apor, och ger endast CryptoPunks i termer av total handel. Plattformen är en samling av 8888 vampyrer som besitter hundratals attribut av varierande grad av sällsynthet.

Deras kombination avgör sällsyntheten hos en individuell NFT. Utvecklarna lovar att snart lansera ett spel som bara tokeninnehavare kan spela. Det finns också planer på att ge bort fladdermöss, ett projekt i metaversen, och släppandet av den andra generationen kvinnliga vampyrer.

Claylings

Claylings är ett annat anmärkningsvärt projekt som, enligt NFT-experter, är mycket lovande. Målet med Claylings-projektet är att flytta leranimation till blockkedjan och lansera 4040 tecken där. Skaparna av Claylings har för avsikt att skapa en kortfilm med deltagande av lerkaraktärer.

Slutgiltiga tankar

Att döma av de galna sprången på NFT-marknaden har surret runt branschen bara börjat. Försäljningen har redan nått 10 miljarder dollar under årets tredje kvartal, och experter säger att denna tillväxt kommer att fortsätta. De främsta NFT-entusiasterna 2021 var artister som släppte nya NFT-kollektioner. Å andra sidan letar samlare efter en ledande plattform i hopp om att bli rika snabbt. Men trots många sådana projekt kan en del av de NFT de erbjuder tendera till noll, medan andra kan skjuta i höjden.Source link