Akash är världens första open source-moln och DeCloud för DeFi.

Censurresistent, tillståndslös och själv suverän, Akash DeCloud är ett snabbare, effektivare och billigare moln byggt för DeFi, decentraliserad projekt och företag med hög tillväxt, som ger oöverträffad skala, flexibilitet och prisprestanda. Upp till 10 gånger lägre kostnad är deras serverlösa datorplattform kompatibel med alla molnleverantörer och alla applikationer som körs på molnet. Detta kommer definitivt att öka AKT-priset. AKT är den ursprungliga token till Akash Cloud.

Serverlös

Akash har en förenklad koddistribution med dynamiskt hanterad resurstilldelning.

Interoperabelt

Det är ett federerat kontrollplan som är multi-cloud, multi-chain och multi-token. Den har en öppen och globalt enhetlig delad delmaskin som garanterar suveränitet över data och runtime med ett högpresterande RPC-lager med flerspråkiga bibliotek och dubbelriktad streaming

Säker och privat

Det har feltolerans, skalning och hantering av arbetsbelastningar.

Hybridmoln

Deras människocentrerade design är optimerad för att enkelt integreras med dina favoritverktyg och föra dina design- och utvecklingsteam närmare varandra.

Låt oss granska AKT Price

AKT / USD – Prediction

AKT

AKT handlar för närvarande över supportzonen på $ 6,00. Det har kommit att testa denna supportzon igen efter att ha avvisats från $ 7,00. Så länge AKT ligger ovanför denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 7,00, $ 9,00, $ 13,00 och $ 15,00. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 6,00 kan leda till en nedgång mot $ 5,00 vilket skulle vara ett bra ställe att lägga till AKT-längder.

AKT handlas för närvarande till 6,03 dollar med ett börsvärde på 278 637 910 dollar. Dess handelsvolym var 24 timmar 3 315 231 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast för utbildnings- och informationsändamål. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av på grund av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta information som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link