Coinbase-plånboken är en enkel plånbok med flera valutor utan förvar som gör det möjligt för användarna att lagra sina kryptotillgångar, inklusive tokens och digitala samlarobjekt. Plånboken låter dig också utforska decentraliserade appar (dApps) med hjälp av mobilappen.

Observera att Coinbase plånbok och Coinbase-plattformen är olika produkter. Du kan dock överföra pengar mellan dessa två produkter när som helst. För det måste du länka din Coinbase konto till din Coinbase mobilplånbok genom att gå till Inställningssida i din Coinbase-mobilapplikation.

Coinbase Wallet är en mobilapp som är tillgänglig för Android- och iOS-användare. Du behöver inte ha ett Coinbase-konto för att kunna använda Coinbase Wallet-appen. Ladda bara ner appen från Google Play Store och skapa / importera din plånbok och använd den.

Installationsguide (Android)

Användare kan ladda ner Coinbase Wallet-mobilappen från Google Play Store (Android).

CoinBase Wallet

Viktig: När du laddar ner alla mobilplånboksapplikationer från Google Play Store rekommenderas det alltid att kontrollera antalet nedladdningar, recensioner och betygsstatus. På så sätt kan du skydda dig från olika nätfiskeapplikationer som finns på internet.

När applikationen är installerad visas ett popup-fönster som gör att du kan göra två olika aktiviteter relaterade till plånbokinstallationen.

  • Skapa en plånbok
  • Jag har redan en plånbok (återställ plånbok)
Skapa en plånbok

Välj alternativet Skapa en plånbok Om du är en ny användare.

Applikationen kommer att be dig att ange ett användarnamn och sekretessinställning. Det kommer också att visa den 12 ord långa reservfrasen som du behöver lagra säkert för framtida bruk.

CoinBase Wallet

Återställ plånboken

Du kan också importera en befintlig plånbok. De Återställ plånboken alternativet låter dig importera olika typer av Ethereum plånböcker genom att tillhandahålla reservfrasen på 12 ord. När du har angett rätt backupfras och verifierat den kommer applikationen att be dig att ställa in ett plånbokslösenord. Avsluta processen så är du inne.

Plånbokens landningssida ser ut så här. Du kan se dina befintliga tokens nu.

CoinBase plånbok

Plånbok

Som standard är du på plånbokssidan. De plånbok sidan består av två flikar:

Mynt

Se dina tokenuppgifter här.

CoinBase Wallet

Samlarföremål

Du kan se dina samlarobjekt under den här fliken.

CoinBase Wallet

Skicka

Med alternativet Skicka kan du skicka tokens till ett annat konto. De Coinbase med plånboken kan du skicka tokens till mottagaren genom att antingen ange användarnamnet eller skanna QR-koden. Ange mottagarens adress och tokenvärdet.

CoinBase Wallet

Motta

Genom detta alternativ kan du dela din offentliga adress eller ditt användarnamn med andra användare för att få tokens. Du kan dela din adress via Twitter, Telegram, WhatsApp, etc.

CoinBase-plånbok

Åtgärder

Under Åtgärder, kan du göra följande aktiviteter:

Överför eller konvertera

Byt en symbol till en annan genom att använda den här funktionen. Coinbase Wallet låter dig göra omvandlingen med två metoder:

  • Dollar (efter valutavärde)

Välj först ingången och utgångstoken. Om du har valt Dollarmetoden, oavsett vilket belopp du anger, byts så mycket värde på ingångstoken.

CoinBase Wallet

Välj ingång och utgångstoken. Om du har valt Crypto-metod, då kommer värdet som anges mot ingångstoken att vara mängden ingångstoken som måste bytas ut med motsvarande mängd utgångstoken.

CoinBase Wallet

Tjäna intresse för din krypto

Användare kan tjäna ränta på vissa tokens när de sätter in dem med Coinbase Wallet-applikationen. För närvarande stöder plattformen insättning av DAI, USDC, USDT, BAT, ETH, WBTC, UNI, REP, COMP och ZRX till plattformarna Compound och dYdX, där båda erbjuder olika APY.

CoinBase Wallet

dApps

Coinbase Wallet låter dig komma åt många dApps som OpenSea, Compound, Uniswap, etc. från mobilapplikationen.

CoinBase Wallet

Miljö

Användare kan göra följande aktiviteter med hjälp av Miljö flik:

Profil

Coinbase-plånboken erbjuder två olika profiltyper:

offentlig – Användarprofilen kan sökas efter användarnamn.

Privat – Användarprofilen kan inte sökas med användarnamn.

Vi rekommenderar att du ställer in användarprofilen som offentlig så att andra användare också kan söka via ditt användarnamn istället för att skriva / kopiera en lång hexadecimal plånbokadress eller skanna en QR-kod.

CoinBase Wallet

säkerhet

Kontrollera och återställ din reservfras härifrån.

Ställ in / ändra plånboksprogrammets låsmetod (PIN, biometrisk) härifrån.

Anslutningar

Vi försökte verifiera WalletLink-funktionen genom att skanna en QR-kod för skrivbordsapplikationen och kontoadressen, men den känner inte igen någon QR-kod.

Med den här funktionen kan du ansluta ditt Coinbase-konto till Coinbase-mobilplånboksprogrammet genom att verifiera din e-postadress och lösenord. När du har verifierat kan du när som helst överföra pengar från ditt Coinbase-konto.

Avancerad

Kontrollera listan över plånböcker och byt från en plånbok till en annan.

Du kan kontrollera listan över nätverk som stöds och för närvarande väljs av de få tokens. Som standard är mainnet-nätverket valt.

Observera att dessa två funktioner huvudsakligen är utformade för avancerade användare och utvecklare. Det faller utanför en vanlig kryptoanvändares räckvidd.

Om Coinbase Wallet

Kolla applikationsversionen och den juridiska policyn här.

Övrig

Coinbase stöder en lista med valutor. Välj önskad.

Logga ut från applikationen.

Social närvaro

Hemsida

Twitter

Github

Slutsats

Coinbase Wallet är en mobil plånbok med en mycket ren och snygg design. Användargränssnittet är ganska enkelt och lätt att förstå. Applikationen låter dig göra daglig kryptohandel med mindre komplexitet. Det stöder de grundläggande nödvändiga funktionerna som en ny användare krävs för att lära sig och utforska kryptovärlden. Om du är en ny användare, välj det. Men om du är en erfaren användare och behöver avancerade funktioner, finns det flera andra kryptoplånböcker som erbjuder fler funktioner och funktioner.

Resurser: CoinBase plånbok

Läs mer: Vad är Binance Smart Chain och hur man kommer åt det

Source link