BTC har skapat ett nytt pris genom tiderna efter att ha tappat mer än 6000 dollar. Droppen köpte tillbaka omedelbart och BTC nådde nära $ 36.000. Ethereum har också börjat närma sig sitt höga pris och nådde nära $ 1200. Altcoin-marknaden har varit mycket lönsam den här veckan.

Hela kryptomarknaden ser extremt hausse ut. Många mynt har fått tvåsiffriga procentuella vinster. Varje gång BTC ser baisse ut och sjunker, köps droppen omedelbart tillbaka och det har skapat högre höjder och högre lägen.

Idag kommer vi att granska följande mynt från altcoin-marknaden: ATOM, LINK och BAND.

ATOM / USD – Prediction

atom

ATOM handlas för närvarande till ett motstånd på $ 6,62. Om det kan vända detta motstånd till stöd kan vi börja se en rörelse mot $ 7,50, $ 8,39, $ 9,65 och $ 11,26. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 6,04, $ 5,52, $ 5,14 och $ 4,53.

LINK / USD – Prediction

länk

Enligt vår tidigare artikel på LINK-prisförutsägelse har vi nått vårt mål på $ 16,96. Om vi ​​kan bryta motståndet kan vi se en löpning mot $ 18,01, $ 18,83 och $ 20,20. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 16,04, $ 15,00 och $ 13,71.

BAND / USD – Prisförutsägelse

band

BAND har gått in i motståndszonen på $ 8,88. Om det kan vända motståndet mot stöd kan vi börja se ett steg mot $ 10,30 och $ 11,91. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 7,59, $ 6,53 och $ 5,86.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan skilja sig från din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link