Bitcoin har haft en baisseartad trend ända sedan den berörde topparna på 40 000 $ +. Det har sjunkit under sedan och nyligen bröt också stödet på $ 30.000. Varje pump säljs och vi har börjat se lägre och lägre nivåer som också påverkar altcoin-priset.

Denna korrigering förväntades efter rallyt i BTC pris från $ 20.000 till $ 40.000 +. Idag kommer vi att granska priset på vissa altcoins som RSR, FTM och THETA.

RSR / USD – Prediction

RSR

RSR handlar för närvarande nära supporten på $ 0,036. Den har en bra inställning för hårbotten. Om det kan hålla detta stöd kan vi börja se ett steg mot $ 0,041, $ 0,046, $ 0,050 och $ 0,054. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 0,036 kan leda till en nedgång mot $ 0,033.

FTM / USD – Prediction

FTM

Om FTM kan bryta motståndet på $ 0,035, kan vi se ett steg mot nästa motstånd på $ 0,039. Om det kan rensa båda dessa motstånd och stänga ljus ovanför dessa motståndszoner kan vi börja se en impuls mot $ 0,048 och $ 0,064. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 0,029 och $ 0,026. För närvarande handlar det mellan motstånd och support. En handel bör göras när priset på FTM når en av de 2 zonerna.

THETA / USD – Prediction

THETA

THETA handlar över supportzonen på $ 1,81. Den har ett motstånd på $ 2,12. Om detta motstånd kan brytas kan vi börja se ett steg mot $ 2,40, $ 2,64 och $ 2,87. Underlåtenhet att bryta motståndet till $ 2,12 kan leda till en nedgång mot $ 1,81 och $ 1,66.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler på altcoin-pris.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link