Tjurkörningen på kryptomarknaden försvagades efter att antalet nya fall av coronavirus över hela världen började öka. Många länder har börjat genomföra partiella eller totala låsning igen. Många länder rapporterar om en ny stam av COVID-19-viruset, vilket har inhämtat rädsla på alla globala marknader och resulterat i ett fall i altcoin-priset.

Dessutom planerar SEC att skicka in en stämning mot Ripple, dess VD Brad Garlinghouse, och medgrundare Chris Larsen över den påstådda försäljningen av olicensierade värdepapper. Sådana nyheter kommer sannolikt att vända marknaden baissär. Idag kommer vi att göra en förutsägelse av altcoin-priset för AAVE, MATIC och DIA.

AAVE / USD – Prisförutsägelse

AAVE

AAVE handlar över supporten på $ 82,11. Om den lyckas hålla sig över detta stöd kan vi börja se ett steg mot $ 90,66, $ 97,30 och $ 108,7. Underlåtenhet att hålla stödet på $ 82,11 kan leda till en minskning av AAVE pris ner mot $ 76,49 och $ 66,53.

MATIC / USD – Prisförutsägelse

MATIC

MATIC närmar sig en supportzon på $ 0,0176, och en studs förväntas från den zonen. Mål om stödet kan vara $ 0,0198, $ 0,0217, $ 0,0235 och $ 0,0259. Underlåtenhet att hålla stödet på $ 0,0176 kan leda till en minskning av MATIC pris mot $ 0,0159.

DIA / USD – Prediction

DIA

DIA närmar sig en motståndszon på $ 1.394. Om det lyckas bryta motståndet kan vi börja se ett steg mot $ 1,483 och $ 1,591. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 1,301, $ 1,216 och $ 1,104.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan skilja sig från din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link