När SEC inlämnade ett mål mot Ripple Labs och dess grundare med en rättegång till ett värde av 1,3 miljarder dollar, har det skapat mycket FUD på hela kryptomarknaden. Liksom Ripple kan denna rättegång utvidgas till flera andra kryptovalutor som kan falla under kategorin värdepapper. Detta kan resultera i ett prisfall på flera altcoins.

Vi har analyserat några mynt för att ge dig potentiella ingångspunkter. Låt oss granska några prognoser för altcoin-priser för Thera Network (THETA), Bella Protocol (BEL) och Synthetix Network Token (SNX).

THETA / USD – Prediction

THETA

THETA hade samlat mellan 0,60 och 0,70 dollar under lång tid. Så snart det bröt ut ur denna ackumuleringszon började det få fart uppåt. Det handlas för närvarande över 1 fib. Så länge stödet vid fib 1 till $ 1.072 håller, kan vi se en rörelse mot fib 1.618 till $ 1.249 och en förlängd rörelse mot fib 2.618 till $ 1.534. Misslyckande med att hålla THETA pris på $ 1.072 kan leda till en flyttning mot $ 1.01, $ 0.96 och $ 0.92.

BEL / USD – Prediction

BEL

Nästa på vår lista över altcoin-prisförutsägelser är BEL. På fyra timmars tidsram bildas ett huvud och axelmönster på BEL. Även om den högra axeln har brutit basen kan vi börja se ett steg mot $ 1.1280, $ 1.2927, $ 1.5261 och $ 1.7457, om den kan hålla sig över supportzonen på $ 1.0250. Underlåtenhet att hålla baslinjestödet kan leda till en minskning av BEL pris mot $ 0,9152 och $ 0,7779.

SNX / USD – Prediction

SNX

SNX har ökat stadigt i pris sedan de senaste dagarna. Den har ett bra stöd på $ 6,28. Om detta stöd håller kan vi börja se ett steg mot $ 6,75, $ 7,06, $ 8,15 och $ 8,87. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 6,28 kan leda till att SNX minskar pris mot $ 6,02, $ 5,45 och $ 5,00.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link