Sydney, Australien, 21 september 2021,

Amasa är stolta över att kunna tillkännage den framgångsrika nedläggningen av en finansieringsrunda på 1,5 miljoner dollar. Denna tidiga kapitaltillskott från strategiska supportrar kommer att hjälpa Amasa att introducera investeringsströmning till världen, vilket ger människor möjlighet att utnyttja den förmögenhetsskapande potentialen för mikroinkomstströmmar och DeFi. Specifikt kommer dessa medel att användas för att utveckla teamet av kärnbidragsgivare och utvecklas omfattande genom Amasas färdplan för att bygga ut projektets plattform och ekosystem.

Investeringsomgången på 1,5 miljoner dollar leddes av Animoca Brands, med deltagande från OKEx Block Dream Ventures, SkyVision Capital, Spark Digital Capital, Momentum 6, Polygon Medgrundare Sandeep Nailwhal, Yield Guild Games Medgrundare Gabby Dizon, LD Capital, Dubbel topp, Maeve Ventures, och Moonwhale Ventures.

Det höga engagemanget hos välrenommerade blockchain-VC: er, ledande figurer inom spel-att-tjäna spelutrymme och mycket framgångsrika blockchain-infrastrukturbyggare bekräftar den allt mer avgörande rollen för Amasas projekt, vilket kommer att realisera intjäningspotentialen för Web 3.0 och DeFi för en global användarbas av miljarder.

”Som sanna förespråkare för decentralisering och fördelning av rättvis förmögenhet ser vi Amasa som en avgörande roll för massanpassning av inkomstpotentialen web3 och DeFi tillhandahåller. Detta kommer att skapa ökat värde, inte bara för Animocas portfölj av projekt utan för hela blockchain -ekosystemet, säger James C.K. Ho, Director Of Strategic Partnerships på Animoca Brands.

Stöd från engagerade partners som Animoca Brands ställer Amasa i stånd att utveckla förbindelser inom det snabbt växande ekosystemet att spela för att tjäna spel, NFT och metaverse-byggare. Att arbeta med olika typer av projekt som belönar användare med mikroinkomstströmmar säkerställer att Amasa byggs som en användarcentrerad produkt som passar ihop med befintliga och framtida plattformar, samtidigt som det ger mervärde till det bredare nätverket av mikroinkomstleverantörer.

”Jag handlar om att föra samman samhällen för att tjäna via blockchain-baserade ekonomier. Amasa kommer att föra fler användare in i utrymmet och ge befintliga användare ytterligare alternativ och incitament att öka värdet av sin tid i dessa ekonomier, säger Gabby Dizon, medgrundare av Yield Guild Games.

”Amasa är glada över att få stöd av företag som Animoca Brands som är innovativa inom viktiga områden för oss som spel för att tjäna spel. Amasas uppdrag är att hjälpa alla i världen att dra nytta av mikroinkomstströmmar. Att ha denna starka grupp av tidiga supportrar bakom oss expanderar verkligen våra resurser och ger värdefulla nätverk att utnyttja när vi fortsätter att föra Amasa till världen, säger William Birks, Amasas grundare och kärnbidragsgivare.

Om Amasa

Amasas uppdrag är att ansluta miljontals användare till Web 3.0 och DeFi för att förbättra sina ekonomiska situationer. Amasa bygger världens första investeringsapp för mikroinkomstström. Amasa-appen kommer att göra mikroinkomstströmmar enkla att fånga, kombinera och komma åt som en stabiliserad inkomst och förstärka sedan genom användarvalda DeFi-investeringsalternativ.

Telegram (gemenskap): https://t.me/amasa_community/

Telegram (tillkännagivanden): https://t.me/amasa_updates/

Twitter: https://twitter.com/amasa_io/

Medium: https://amasa.medium.com/

Kontakter

Source link