Sydney, Australien, 16 september 2021,

Amasa kommer att samarbeta med Genesis Shards för en pre-IDO NFT-release den 23 september.

Amasa är glada över att kunna meddela att dess dubbla IDO kommer att vara värd på Trustpad och Chainboost från tisdagen den 28 september till torsdagen den 30 september 2021.[1] [JH2] Dessutom, som en del av Amasas gemenskapsengagemangskampanj, kommer en pre-IDO NFT-version av inslagna $ AMAS-tokens att erbjudas via Genesis Shards Genpad-startplatta den 23 september.

Detta är en milstolpe i Amasas resa för att utnyttja mikroinkomstströmmar för användare överallt. Amasa släpper ut potentialen för Web 3.0, en ny generation av internetapplikationer och plattformar som innehåller blockchain och annan teknik som underlättar decentralisering, öppna och tillståndslösa nätverk och större ägande av data.

Denna dubbla IDO kommer att vara den första möjligheten för allmänheten att förvärva $ AMAS -styrningstoken, vilket gör det möjligt för innehavare att driva projektets framtida riktning genom att lämna in och rösta om förslag som vägleder plattformsutveckling som nya portföljalternativ, justeringar av avgifter och belöningar, och utplacering av statskassor.

$ AMAS kommer att listas på Uniswap och vara tillgängligt för det bredare kryptosamhället efter den dubbla IDO: n.

Sammantaget kommer 3,75 miljoner $ AMAS -token att erbjudas till 0,08 dollar per styck genom de tre kraftpaketet. Genpad hanterar 16,7% ($ 50 000) av $ AMAS -tilldelningen, medan Trustpad och Chainboost kommer att hantera en tilldelning på 41,65% ($ 125 000).

Will Birks, huvudbidragsgivare till projektet, sa: ”Amasa byggs för att göra Web 3.0 och DeFi mer tillgängliga och värdefulla för alla. Rikedom decentralisering är vårt drivande syfte. Vi vill ha mer värde från onlineaktiviteter för 99%och mindre fångas av 1%. Vårt mål är att tillhandahålla en användar-första modell som hjälper alla att få fördelarna med Web 3.0 och Defi utan att behöva navigera i hela komplexiteten. Detta förblir ett konstant värdeförslag i ett utrymme som utvecklas snabbt. ”

Amasa ger ett sätt att kombinera, stabilisera och förstärka mikroinkomstströmmar, som Web 3.0 -appar betalar till användare för deras onlineaktivitet. Denna aktivitet inkluderar spel för att tjäna pengar, annonsvisning, datadelning, innehållsskapande, dela CPU-beräkningskraft genom molnet och engagera sig i professionella nätverksinteraktioner. Detta skapar en ny typ av investeringsekosystem för Amasas användare samt en ny betydelse för mikroinkomstströmmar.

Amasa bygger ett sätt för användare att aggregera mikroinkomstströmmar på ett konto, skydda tillgångar från marknadens volatilitet genom att automatiskt byta ut insättningar till stablecoins och anta gemenskapsgodkända DeFi-investeringsstrategier för effektivt förmögenhetsbyggande. Specifikt kommer Amasa att använda Chainlink’s Keepers och den polygondrivna QuickSwap-decentraliserade växeln för att utföra autoswappar, vilket garanterar en snabb och billig process som inte kräver någon hantering av användare.

Amasa kommer att ge $ AMAS -innehavare som satsar sina tokens tillgång till styrningsfunktioner som att rösta om förslag. På detta sätt kommer Amasa att uppmuntra sina användare att vara aktiva deltagare i resan för att forma hela Amasas gemenskapens ekonomiska framtid.

För mer information om Amasa och $ AMAS, besök projektets officiell hemsida.

Om Trustpad, Chainboost och Genesis Shards

TrustPad grundades för att hjälpa tillväxten av blockchain -ekosystemet på ett säkert och hållbart sätt. En ”kvalitet, inte kvantitet” -metod säkerställer att projekt som startas via TrustPad har ett verkligt, långsiktigt värde.

ChainBoost är en decentraliserad lanseringsplattform som drivs av ChainGuardians. Dess gemenskap och team tror på den störande potentialen hos NFT, gamification och DeFi inom den tekniska och finansiella industrin.

Genesis Shards är ett decentraliserat ekosystem som drivs av Polkadot. Det omdefinierar NFT som DeFi-alternativ, vilket skapar en tillståndsfri miljö för likviditet mellan kedjor för pre-IDO-tokens.

Om Amasa

Amasas uppdrag är att ansluta miljontals användare till Web 3.0 och DeFi för att förbättra sina ekonomiska situationer. Projektet driver antagandet av plattformar som belönar deltagare med mikroinkomstströmmar för deras spel, tid, energi, uppmärksamhet, innehåll, data och interaktioner.

Amasa bygger världens första investeringsapp för mikroinkomstström. Amasa-appen kommer att göra mikroinkomstströmmar enkla att fånga, kombinera och komma åt som en stabiliserad inkomst och förstärka sedan genom användarvalda DeFi-investeringsalternativ. Kombinera. Stabilisera. Förstärka. Allt i bakgrunden av vardagen.

Telegram (gemenskap): https://t.me/amasa_community/

Telegram (tillkännagivanden): https://t.me/amasa_updates/

Twitter: https://twitter.com/amasa_io/

Medium: https://amasa.medium.com/

Kontakter

Source link