Analytiker och entusiaster på cryptocurrency marknaden förblir hausse om Bitcoin trots sin senaste korrigering från $ 10,075 till $ 9 650. Den största virtuella valutan i världen uppförde sig på ett mycket hausseartat sätt de senaste dagarna och halveringshändelsen kunde pressa den till högre nivåer.

Bitcoin kan fortsätta växa

Det verkar som om Coronavirus krisen har lämnats bakom och Bitcoin är nu redo att handlas högre. På bara tre dagar kommer Bitcoin att halveras och dess belöningar för gruvarbetare sjunker från 12,5 BTC till 6,25 BTC. Detta förväntas ha en positiv inverkan på priset på BTC på lång sikt om efterfrågan ökar.

Analytikern och makroinvesteraren Paul Tudor Jones uttalade att den största virtuella valutan också skulle vara ett bra verktyg mot inflation i världen. På grund av kronaviruskrisen började många länder att skriva ut stora mängder fiatvaluta för att undvika större problem i deras ekonomier.

Förutom den globala makroinvesteraren Raoul Pal har också delat med sina följare de åsikter han har om Bitcoin och hur det skulle vara möjligt för den största cryptocurrency att röra sig högre under de kommande åren.

Pal anser att de tekniska aspekterna av Bitcoin’s diagram visar att den digitala valutan kan komma in i en ny tjurkörning inom en snar framtid. Han anser det Bitcoin kan gå mot $ 40.000 eller till och med $ 1 miljon. Han gjorde dock klart att detta är ett potentiellt mål snarare än vad han tror att det skulle hända.

I frågan kommenterade Pal:

”Det här är den bästa inställningen i någon tillgångsklass jag någonsin har sett … teknisk, grundläggande, flöde av medel och VVS. Allt. Nu. Återigen, för att vara tydlig, även om den har 90% odds, betyder det inte att det definitivt kommer att fungera … Jag kan och kommer att ha fel … ofta och dramatiskt. ”

Trots det Nik Yaremchuk, som arbetade som analytiker på kryptofonden Adaptive Capital, föreslagen att investerare för närvarande placerar sina försäljningsorder på marknaden och ökar sitt säljtryck. Han delade faktiskt med sina följare på Twitter att det för närvarande finns över 2 700 BTC i orderboken mellan $ 10 000 och 10 200 $, vilket visar att det inte kommer att bli så lätt för Bitcoin att överträffa dessa nivåer i framtiden.

Source link