AnRKey X ™, en innovativ plattform som slår ihop det bästa av DeFi, eSports och Web 3.0 NFT: s lanserade sin Power Up Staking Charge Base. Enligt det officiella tillkännagivandet kommer dessa tre nivåer av insatsbelöningar att säkerställa att medlemmarna kan tjäna massiva långsiktiga belöningar. Intressant nog varierar APY på mognad från 25% till hela 80%. Insatsbidraget är dock 7 dagar lång och insättningen stängs den 27 december 2020.

Enligt AnRKey X ™ officiella blogg är insättningsprocessen lika lätt som att handla på Uniswap. Tillsammans med det är det flexibelt och givande. Den kommer med tre nivåer av insatsbelöningar och medlemmar kan välja en pool som passar dem. Medlemmarna kan ansluta sina plånböcker till Power Up Staking Charge Base via en webbaserad portal. De kan enkelt sätta in sina tokens och se deras årliga avkastning direkt. Förutom de massiva belöningarna kommer medlemmarna som spelar att få ett speciellt märke som försvinner om $ ANRX Arcade Coins inte tas bort tidigt. De som spelar under hela perioden kommer att låsa upp en exklusiv NFT-prestation. Dessutom kan denna NFT hållas länge och kan auktioneras senare för att göra vinster.

Pooler fylls snabbt

Det måste noteras att alla pooler är begränsade. En titt på insatsbassängssidan avslöjar att av de tre insatspoolerna har God Mode-poolen redan nått sin 100% kapacitet. De återstående två legendariska och ökända har nått 89% och 25% av sin kapacitet.

AnRKey X ™ Staking Pool

Källa: anrkey.io/staking

3 Starta upp insatsnivå

AnRKey X ™ Staking Charge Base är en vinn-vinn-situation för plattformen såväl som investerarna. Tillsammans med intresset för investerare kommer insatsen att säkra nätverket och ta de insatta mynten ur omlopp. De tre nivåerna är:
Ökänd

Detta kommer att vara en pool av nyrekryterade soldater. Genom att satsa kan de öka sin sociala tro i armén. Insatspoolen har en löptid och en obligatorisk låsperiod på 90 dagar. Dessutom är poolens maximala kapacitet 1 250 000 $ ANRX och medlemmar kan tjäna en APY på 25% vid mognad.

Legendarisk

Efter Infamous finns det spelarna som har vunnit några större strider och tjänat sig ett bra namn. För sitt heroiska spel kommer de att få extra kraftiga belöningar och kan bli legendariska. Insatspoolen har en löptid på 180 dagar och en obligatorisk låsperiod på 90 dagar. Dessutom är poolens maximala kapacitet 1 250 000 $ ANRX och medlemmar kan tjäna en APY på 45% vid mognad. Bortsett från det är APY på tidig belöning 15%.

Gudaläge

De mest skickliga och orädda spelarna kommer att vara de odödliga. Och det är de som kommer att få den ultimata boostkraften för att nå Guds läge. Insatspoolen har en löptid på 365 dagar och en obligatorisk låsperiod på 180 dagar. Dessutom är poolens maximala kapacitet 500 000 $ ANRX och medlemmar kan tjäna en APY på 80% vid mognad. Bortsett från det är APY på tidig belöning 35%.

Imponerande erbjuder denna Power Up Staking investerare i samhället en chans att tjäna en årlig avkastning på upp till 80%. Tillsammans med det kommer det att ta ut 1,5% av det totala $ ANRX-utbudet från cirkulationen.

Battle Wave 2323 ™ Beta TestNet startar!
Vad är AnRKey X ™?

Team AnRKey X ™ har kommit ut med en innovativt gDEX-protokoll. Exakt sett är gDEX-protokollet ett Ethereum-baserat protokoll och står för Decentralized Finance Gaming Platform Exchange. Syftet med protokollet är att möjliggöra fullskaliga interaktiva spel inom spelindustrin. Dessa spel kommer att baseras kring DeFi-gruvsystem och kommer att belöna spelare med de sällsynta NFT: erna.

För mer kryptorelaterade uppdateringar, kolla in vår Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link