Singapore, Singapore, 26 juli 2021,

APENFT kommer att samarbeta med WINkLink i TRON-ekosystemet för att komma in i fälten GameFi och NFTfi. Justin Sun, grundaren av TRON, förutspådde att GameFi skulle bli nästa trend i blockchain-industrin precis som DeFi gjorde och kommenterade att WINkLink och APENFT skulle gå all-in på denna nya möjlighet.

Detta gemensamma projekt av APENFT Foundation och WINkLink till GameFi och NFTfi kommer att drivas av den offentliga TRON-kedjan och kommer att anta BTFS-protokollet och bara finansiellt ekosystem. NFT: er utfärdade av APENFT och WIN-tokens utfärdade av WINkLink kommer att användas i NFT-speluppsättningen som ska lanseras av de två partnerna. Prototypen för spelet är planerad att slutföras under Q3, och den gemensamma produkten beräknas vara tillgänglig för användare under Q4.

GameFi och NFTfi har varit två framväxande trendkombinationer av DeFi och NFT sedan 2020. GameFi hänvisar till ”gamified finance”, en helt ny bransch inom spelbranschen medan NFTfi är blockchain-projekt med NFT-element. Analytiker tror att NFT introducerar sällsynthetsbaserade differentierade tillgångar till DeFi, medan DeFi i sin tur ger NFT kommersiellt värde genom finansiering. Idag har vissa projekt som främjar gränsöverskridande tillämpning av DeFi, särskilt de som är kombinerade med NFT, redan släppt en enorm potential.

Offentligt tillgängliga uppgifter visar att handelsvolymen på NFT-marknaden under andra kvartalet 2021 uppgick till 754 miljoner dollar, en ökning med 48% från föregående kvartal, och antalet handlare översteg 130 000. NFT är till sin natur en symbol, vilket innebär att den har starka tillgångsegenskaper. Därför förser det konsttillgångar med likviditet genom att möjliggöra utlåning och upplåning via nätet med NFT. Det utnyttjar också decentraliserade egenskaper hos DeFi för att erbjuda kredit och bevis på existens. Det är allmänt erkänt i branschen att GameFi, kombinationen av NFT och DeFi, har potential att bli det kommande fältet för NFT-innovation.

APENFT och WINkLink, två populära projekt i rampljuset, tar ett nytt tillfälle i branschen genom sin gemensamma razzia i GameFi. Vidare, med stöd av det omfattande TRON-ekosystemet, kommer de två partnerna att påskynda tillväxten av sitt GameFi-projekt med stöd av Justin Sun.

APENFT stöds av den underliggande tekniken för förstklassiga blockkedjor Ethereum och TRON med stöd från världens största distribuerade lagringssystem, BitTorrent, för att leverera uppdraget att registrera konstverk i världsklass som NFT på blockchain. Stiftelsen äger en samling verk av kända artister som Pablo Picasso och kryptokonstnärer Beeple och Pak, till ett totalt värde av nästan 31 miljoner dollar.

WINLink är det första systemomfattande orakelprojektet i TRON-ekosystemet. Det ger tillförlitliga, oförutsägbara och verifierbara slumpmässiga siffror tillsammans med data, incidenter och betalningssystem i den fysiska världen. Eftersom den är en integrerad del av sammankopplingen mellan TRONs DeFi-ekosystem och off-chain-data är det ansvarigt för att överföra off-chain-data till kedjan och säkerställa datans trovärdighet. WinkLinks uppdrag är att bygga en bro mellan den verkliga världen och den digitala och ansluta virtuellt utrymme och verklighet.

Om APENFT

APENFT föddes med uppdraget att registrera konstverk i världsklass som NFT på blockchain. Vi strävar efter att bygga en bro mellan toppartister och blockchain och att stödja tillväxten av inhemska krypto-NFT-artister. Som hur blockchain demokratiserar finansiering som aldrig tidigare, APENFT, genom att förvandla toppkonstnärer och konstverk till NFT: er, uppgraderar inte bara hur konstverken är värd utan förvandlar dem också från att vara elit-exklusiva artiklar till något som verkligen tillhör folket och speglar ambitioner. APENFT är konsten för alla.

Hemsida | Twitter

Om APENFT

WINkLink är det första decentraliserade oraklet i TRON-nätverket som syftar till att integrera den verkliga världen med blockchain-utrymmet. Projektet syftar till att tillhandahålla tillförlitliga dataflöden för att möjliggöra smart kontraktutförande. WINklink Oracle tillåter utvecklare att ansluta till verklig data och ansluta smarta kontrakt med verkliga dataflöden.

Hemsida | Twitter

Kontakter

Source link