Singapore, Singapore, 28 december 2021,

Hackathon för att stödja utvecklare och främja växande GameFi-trend

Den ledande NFT-marknadsplatsen APENFT har i samarbete med TRON, ett av världens största och mest populära blockchain-baserade operativsystem, lanserat det första APENFT & TRON GameFi Hackathon någonsin.

Konceptet GameFi har vunnit betydande popularitet i år, eftersom det kombinerar DeFi, NFT och P2E blockchain-spelekosystem, vilket ger användarna tillgång till en värld av inkomstmöjligheter. Hackathon är öppet för alla utvecklare som är villiga att bygga GameFi-projekt på TRON-blockkedjan. Registreringar och inlämningar för den första fasen av Hackathon startade den 20 december 2021 och kommer att pågå till den 20 februari 2022.

För att stärka utvecklare och hjälpa till att påskynda tillväxten av GameFi i TRON-ekosystemet sponsrar APENFT Foundation en prispott på $500 000 för det efterlängtade Hackathon, vars resultat kommer att tillkännages den 1 mars 2022. Vinnande lag kommer också att få stöd från TRON utvecklingsteam, och en möjlighet att presentera sina projekt i DoraHacks livestudio för högre synlighet. Dessutom kommer de mest lovande projekten också att få APENFT:s end-to-end-stöd i finansiering och inkubation efter Hackathon.

APENFT & TRON GameFi Hackathon är designat för att hjälpa nästa generations GameFi-projekt att få mer exponering tillsammans med fullt stöd från TRONs utvecklingsteam. Domarbänken för Hackathon inkluderar några av de mest kända personligheterna från bland annat Binance Labs, Cadenza, IVC och EVC.

Alla vinstbelopp för Hackathon kommer att distribueras i USDT, med fem projekt som kommer att väljas baserat på en sammanställning av domarnas röster. Vinnaren får $200 000, tvåan får $120 000 och de återstående tre vinnarna får $80 000, $50 000 och $30 000 vardera. Dessutom kommer ytterligare två projekt att väljas ut baserat på omröstning i samhället. Vinnaren av priset “Community-Choice” och “Developers’ Choice”-priset kommer båda att få $10 000 vardera.

Om APENFT

APENFT utnyttjar funktionerna i Ethereum- och TRON-blockkedjorna och BitTorrent-filsystemet (BTFS) för att bygga en bro mellan kända artister och blockkedjeekosystemen samtidigt som de ger krypto-infödda artister kraft – allt genom NFT:er. APENFT verkar inom flera områden, inklusive finansieringstilldelningar till topp NFT-plattformar och konstverk, inkubationen av framstående NFT-konstnärer för att skapa större kopplingar mellan kända konstnärer och NFT-universumet, gallerisponsring, konstutställningsproduktion och mycket mer.

Om TRON

TRON är dedikerade till att påskynda decentraliseringen av internet via blockchain-teknik och decentraliserade applikationer (dApps). Grundades i september 2017 av H.E. Justin Sun, TRON-nätverket har fortsatt att leverera imponerande prestationer sedan MainNet lanserades i maj 2018. Juli 2018 markerade också ekosystemintegreringen av BitTorrent, en pionjär inom decentraliserade tjänster med nästan 100 miljoner aktiva användare per månad. TRON-nätverket har vunnit otrolig dragkraft de senaste åren, med över 52 miljoner användare på blockkedjan och uppåt 2,3 miljarder transaktioner. Dessutom är TRON värd för det största cirkulerande utbudet av stablecoins över hela världen och går om USDT på Ethereum i april 2021. TRON-nätverket slutförde fullständig decentralisering i december 2021 och är nu en rent gemenskapsstyrd DAO.

KontakterSource link