Singapore, Singapore, 29 augusti 2021,

APENFT, den främsta stiftelsen och fonden för insamling av toppklassiga NFT: er, har meddelat att den har fått punkavataren (nr 1649) donerad av en anonym tidig användare av CryptoPunks. Enligt senaste handelsdata var det högsta budet för CryptoPunk1649 upp till 165 827 dollar.

Även om denna givare föredrar att vara anonym, var adressen till den tidigare ägaren av CryptoPunk1649 0xbb511a på arvalabs.com, den officiella webbplatsen för CryptoPunks, från vilken vi kan berätta att givaren måste ha ägt denna avatar i ett tidigt skede av projektet. CryptoPunk1649 var inte till salu innan den donerades till APENFT,

CryptoPunks är ett projekt som körs på Ethereum och består av 10000 unika avatarer. Varje avatar är ett foto på 24 × 24 pixlar som genereras genom algoritmer. De flesta av dem har punkmän och kvinnor, med några med sällsynta apor och utomjordingar.

Från och med nu har försäljningsvolymen för CryptoPunks toppat 900 miljoner dollar, med det högsta priset som en enda avatar sålde till 7,58 miljoner dollar.

CryptoPunks anses vara en stor stimulans för CryptoArt -rörelsen. Det är ett av de mest representativa NFT -projekten och har inspirerat olika digitala konstverk och samlarföremål. Många liknande projekt har också sedan dykt upp på marknaden.

Mottagandet av CryptoPunk1649 markerar att APENFT har lagt till många olika samlarobjekt. Den 22 augusti donerade Justin Sun, grundare av TRON, “ROCK ID 87”, som han tidigare köpte, till APENFT. “ROCK ID 87” tillhör EtherRock -serien och är en av de 100 NFT -bilderna på stenar präglade på Ethereum.

Den officiella webbplatsen för APENFT visar att bortsett från NFT -avatarer och NFT -bilder av stenar täcker dess samlarobjekt också NFT -verk skapade av Beeple och Pak, två kända kryptokonstnärer. Dessutom är berömda verk av hushållsnamn som “Femme nue couchée au collier” av Picasso och “Three Self Portraits” av Andy Warhol en del av samlingen. Underbyggd av den bakomliggande tekniken för förstklassiga blockchains Ethereum och TRON med stöd från världens största distribuerade lagringssystem BitTorrent, har APENFT registrerat konstverk i världsklass som NFT, som introducerar konventionella konstnärer till blockchains värld. Nu har APENFT en samling värd över $ 30,902,826.

Om APENFT

Officiellt registrerat i Singapore den 29 mars 2021, stöds APENFT av den bakomliggande tekniken för Ethereum och TRON-blockchains med stöd från världens största distribuerade lagringssystem BitTorrent File System (BTFS), för att leverera uppdraget att registrera konstverk i världsklass som NFT på blockchain. NFT, som den enda token som utfärdats av APENFT, är en decentraliserad digital valuta utvecklad i enlighet med ERC-20/TRC-20-protokollet och fungerar som ett bevis på stiftelsens andel. NFT -innehavare kan rösta, dela vinster och delta i gemenskapsevenemang

KontakterSource link