Singapore, Singapore, 8 september 2021,

APENFT, den främsta stiftelsen och fonden för insamling av förstklassiga NFT, tillkännagav ett nytt strategiskt partnerskap med Tpunks, det första NFT-avatarprojektet i TRON-ekosystemet. Som en del av detta partnerskap lanserade APENFT Foundation och Tpunks officiellt NFT -avatarförsäljningsevenemanget på BinanceNFT MarketPlace den 3 september.

Tpunks som säljs på Binance NFT -plattformen inkluderar 28 kvinnliga avatarer och 22 manliga avatarer, 40 av dessa avatarer kommer att säljas direkt under. Det lägsta priset är 6BNB, det högsta är 28BNB, och de återstående 10 kommer att säljas via auktioner, med ett startpris på 2BNB. 50 avatarer kommer att säljas under 10 dagar, och 5 kommer att vara online varje dag, varav 1 kommer att auktioneras ut, och de återstående 4 kommer att säljas direkt. Tpunks är jämfört med CryptoPunks och innehåller 10 000 unika avatarer, slumpmässigt gjutna av en algoritm. Enligt den officiella webbplatsen är utomjordingar, apor, zombies och Justin Sun-serier av avatarer de mest knappa, medan resten främst är punk-style manliga och kvinnliga avatarer. Den 31 augusti köpte Justin Sun, grundaren av TRON, Justin Suns avatar nummer 3442 för 10,5 miljoner dollar, vilket gör det till den högsta prissatta Tpunk som någonsin sålts. .

Under de senaste månaderna, efter en kort avkylningstid, har NFT-marknaden blivit het igen. Bland dem inledde avatarliknande NFT-projekt en höjdpunkt. Enligt offentliga data har avatar NFT -projekt blivit de tre största marknadsaktörerna på NFT: s digitala konstmarknad. Under andra kvartalet 2021 genererade avatar NFT -projekt nästan 350 miljoner dollar i sekundärförsäljning, en ökning med 40% från första kvartalet. Från och med 2021 har avatarprojekt genererat mer än 1 miljard dollar. Försäljning. I takt med att fler och fler köper digitala avatarer och byter ut dem på sociala plattformar har NFT -avatarer successivt blivit en ny statussymbol. Sedan början av detta år har avatarprojekt genererat mer än 1 miljard dollar i försäljning.

Bland dem dominerar det tidiga NFT -avatarprojektet Crytopunks marknaden. Offentliga data visar att försäljningen av CryptoPunks från och med nu har överskridit 900 miljoner amerikanska dollar, och det högsta priset för en enda avatar har nått 7,58 miljoner amerikanska dollar. “För att bryta det höga prismonopolet på Crytopunks lanserade vi Tpunks.” Tpunks grundare Mondiblo skrev på sin officiella webbplats.

Som en del av partnerskapsplanen kommer 40% av Tpunks inkomst att användas för att köpa tillbaka och bränna NFT -tokens för att främja gemensam utveckling av båda samhällena. Tpunks är det första NFT -avatarprojektet i TRON -ekosystemet. Efter att ha nått strategiskt samarbete med APENFT Foundation kommer de två parterna aktivt att utforska och innovera för att göra Tpunks avatarer mer mångsidiga och spännande och hjälpa Tpunks att komma åt fler vanliga plattformar.

APENFT stöds av den världsberömda offentliga kedjan Ethereum och TRON: s underliggande teknik, i kombination med världens största distribuerade datalagringssystem, BitTorrent File System (BTFS). APENFT har vunnit uppmärksamhet och stöd från TRONs grundare Justin Sun och andra branschkändisar och har samarbetat med ledande konstinstitutioner som Christie’s, Sotheby’s, NiftyGateway, etc. Med resursens välsignelse kommer APENFT Foundation och Tpunks att ytterligare berika och förbättra den kreativa designen och spridningen av NFT -verk, skapa fler butiker och bli det mest inflytelserika varumärket inom industrin.

Sedan lanseringen av Tpunks har den väckt uppmärksamhet och diskussion hos många NFT -samlare. Nyligen vann Justin Sun budet på de mest knappa avatarerna i Tpunks, Tpunk#3442, till ett skyhögt pris på 10,5 miljoner US-dollar, och använde det som hans Twitter- och WeChat-avatar. Även om Tpunks för närvarande fortfarande är i ett tidigt skede av lanseringen, kommer samarbetet mellan Tpunks och APENFT Foundation att utöka sina resurser avsevärt och kan resultera i en enorm utveckling.

Om APENFT

Officiellt registrerat i Singapore den 29 mars 2021 stöds APENFT av den bakomliggande tekniken för Ethereum och TRON-blockchains med stöd från världens största distribuerade lagringssystem BitTorrent File System (BTFS) för att leverera uppdraget att registrera konstverk i världsklass som NFT på blockchain. NFT, som den enda token som utfärdats av APENFT, är en decentraliserad digital valuta utvecklad i enlighet med ERC-20/TRC-20-protokollet och fungerar som ett bevis på stiftelsens andel. NFT -innehavare kan rösta, dela vinster och delta i gemenskapsevenemang.

KontakterSource link