Den här veckan har varit bra för många altcoins. De flesta av de 100 bästa altcoinsna har sett tvåsiffriga procentuella vinster. Men ledaren för förpackningen har utan tvekan varit Stellar (XLM). XLM-priset ökade med över 100% på en enda dag.

Prisökningen på Stellar har ökat stadigt på grund av en kombination av positiva grundläggande nyheter och tekniska indikatorer.

Grundläggande analys:

Ukrainas minister för digital transformation meddelade på måndagen att Ukraina kommer att lansera en nationell digital valuta med hjälp av Stellar. Den här nyheten utlöste köpväggarna, och vi såg en prisökning på 14% XLM mot $ 0,17 omedelbart när nyheterna var ute.

Tillsammans med centralbankens digitala valuta planerar Ukraina att utveckla en infrastruktur för vårdnadshavare och kryptovalutaregler genom att samarbeta med Stellar.

När nyheten började spridas såg vi XLM bryta motståndet på $ 0,20, och det gjorde över 100% vinster, hoppade från $ 0,17 till $ 0,39. Efter denna uppgång såg vi en viss försäljning, vilket ledde till en nedgång till 0,27 dollar. Men denna nedgång köptes omedelbart tillbaka och XML-priset ökade med ytterligare 50% för att nå 0,41 $.

Teknisk analys:

Om detta rally fortsätter, låt oss förutsäga priset på XLM.

XLM / USD – Prediction – Daily

xlm dagligen

Så snart vi såg breakout från konsolideringen hoppade XLM mot $ 0,22 och drog sig tillbaka för att testa om konsolideringszonen och hoppade mot 1.618 utökad fib till $ 0.34 så snart nyheterna kom ut. Om XLM kan hålla den här zonen och vända den för att stödja kan vi se ett steg mot $ 0,49, $ 0,64 och $ 0,73. Underlåtenhet att hålla stödet kan leda till en nedgång mot $ 0,25 och $ 0,22.

XLM / USD – Prediction – Weekly

xlm varje vecka

Enligt veckodiagrammet har XLM för närvarande motstånd på $ 0,35. Om det kan hålla sig över detta motstånd och vända det för att stödja, kan vi se ett steg mot $ 0,45, $ 0,61, $ 0,70 och $ 1,05. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 0,28 och $ 0,20.

När denna artikel skrivs handlas XLM till 0,35 USD och har ett marknadsvärde på 7 632 223 564 USD.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link