Genève, Schweiz, 31 december 2021,

Ariane huvudstad noterar stark tillväxt under 2021, vilket banar väg för större och bättre saker 2022 och framåt. Genom att navigera i kryptovattnen i ett tidigt skede kunde teamet bygga upp år av expertis och ligga före marknaden. Som ett resultat har dess produkter visat sig vara mycket kraftfulla och fortsätter att ge investerare optimal avkastning oavsett marknadsförhållanden.

Vanliga institutioner och investerare har kommit runt på kryptovalutor. Även om det ursprungligen betecknades som “värdelösa spekulativa pseudotillgångar, har kryptotillgångarnas övergripande attraktionskraft ökat dramatiskt. Det finns en enorm outnyttjad potential för dessa tillgångar och alla vill ha en del av handlingen.

Den växande efterfrågan på exponering mot kryptotillgångar gör att kryptoinvesteringsfonder kan dra nytta av momentumet. Ariane Capital, ett välkänt flerfamiljskontor, är en av få europeiska finansiella aktörer med expertis i kryptofrågor sedan 2014. Att vara en troende i ett tidigt skede har positionerat företaget som en topputmanare bland kryptoinvesteringsfonder.

Ariane Capital tillhandahåller kraftfulla verktyg och fordon till sina kunder, ARBA FUND, designad för att leta efter arbitragemöjligheter, noterade en månatlig prestation på +0,12 % i maj 2021. Anmärkningsvärt, eftersom alla marknader tappade över 50 % under den månaden, men ändå ARBA FUND lösningen gick fortfarande med vinst. Dessutom var resultatet för ARBA FUND för 2020 +41,75 %, med 2021:s resultat närmare +15 %. Kontinuerlig tillväxt och prestanda är avgörande.

Benjamin GUEZ medgrundare av Ariane Capital sa “Många av våra kamrater går in i kryptovalutavärlden, vilket jag tror är bra för branschen som helhet. Det bör dock noteras att detta är en värld av insiders som är svår att komma åt: om du inte har ett starkt erfaret team kan misstag lätt hända”.

ARBA SPIN är ett relativt nytt certifikatbaserat fordon fokuserat på absolut prestanda. En månad efter lanseringen av produkten noterade produkten en avkastning på +12,5% trots baisseartade förhållanden som påverkade alla marknader. Tack vare Ariane Capitals ledningsgrupp och dess fokus på alfageneratorkvaliteter är den prestanda möjlig. Att identifiera möjligheter i förväg skapar en konkurrensfördel som inte finns någon annanstans.

Om Ariane Capital

När förslag på investeringsfonder dedikerade till kryptovalutor blomstrar, är ARIANE CAPITAL på topp, efter att ha samlat på sig mer än sju års erfarenhet av kryptotillgångars värld.

Besök vår hemsida: https://arianecapital.com/

KontakterSource link