Tallinn, Estland, 8 december 2021, Chainwire

Arker: Legenden om Ohm är stolta över att meddela att den har stängt sin seed och privata runda, som lyckades samla in totalt 2,4 miljoner under ledning av Everse Capital. Samtidigt kommer dess IDO att äga rum den 10 december på Unicrypt.

Partner som deltog i SLSeed-rundan var Spark Capital, Basics, Avstar, Cinchblock, Dextools, Exnetwork, IBA, M6, Magnus, Maven, Nexo, X21, Unicrypt, Raptor, Unlock, Venus, Tranquility investment group och GGG.

Arker ($ARKER) kommer att vara tillgängliga på BurningDrop från 10:00:00 den 3 december 2021 (UTC). Användare kan bryta ARKER genom att satsa USDT/KCS/ETH-tillgångar.

Arker BurningDrop Detaljer

BurningDrop kommer att börja den 3 december. För att delta bör du registrera dig på KuCoin för att gå med i aktiviteten. Dessutom kan du antingen välja att delta via KuCoins hemsida eller app. ARKER-priset under emission kommer att vara 0,01 USDT. Den totala mängden ARKER som är tillgänglig för BurningDrop är satt till 20 000 000.

Eftersom du kan bränna $POL på plattformen för att tjäna ARKER-belöningar, kommer belöningarna att minska när antalet brända POL ökar. Men för att testa tillgänglig accelerationsberäkningskraft kan du ange antalet brända POL. Under tiden rekommenderar vi att du brinner rationellt.

20 % av ARKER-belöningarna kommer att delas ut innan ARKER-handeln börjar på KuCoin Spot Market. Resterande 80 % kommer att delas ut i 20 % partier varje månad efter 1 månad från den 1:a distributionen. Observera också att deltagandet är frivilligt och ingen användare får påverkas. Användare från Kina är inte berättigade att delta i evenemanget.

Gå med i Arker för att spela för att tjäna

Arker är ett NFT, play-to-earn-spel, som tillåter användare att tjäna krypto och byta dem mot riktiga pengar. För att slåss för staden Ohm måste spelare rekrytera hjältar av olika klasser. Som ett resultat ökar de bytet av Arker, ett mineral av stort värde. Spelare i spelet kan tjäna kryptovaluta och ha kul.

Att slåss mot en annan spelare gör att du kan tjäna tokens, som du kan byta mot föremål. Å andra sidan, genom att spela PVE kan du tjäna belöningar för föremål. Du kan handla med produkterna på marknadsplatsen. Du kan också vinna genom att tävla i skråkriget, hålla speciella evenemang och utföra dagliga uppdrag.

NFT:er säljs för vinst, beroende på spelets regler. Medan du fortfarande äger sina tillgångar kan du också samla NFT:s tills de ger kryptobelöningar från spelet. Arker planerar att revolutionera kryptospel genom att lägga till innehåll för professionella spelare.

Arker kommer att ha två tokens listade på Binance Smart Chain som BEP-20. Den första token, FoA, används som valuta i spelet. Det representerar belöningar, föremål och mer. När en spelare gör ett köp i spelet med FoA går 85 % av värdet till spelpoolen. Plattformen bränner sedan de återstående 15 %.

Den andra token är ARKER, som kommer att användas för DAO. Varje TX har en integrerad avgift på 5 %. Företaget behåller 12,5% för marknadsföring, 12,5% för utveckling, medan 75% går till likviditet.

Om Arker

Arker: The Legend of Ohm är det första gratis onlinestrategispelet för flera spelare som delar ut digitala tillgångar till sina deltagare. Börja med spelet sig om du vill förstå Arker. Att spela det hjälper dig att inse att det är värt som ett spel.

Arker kommer att skapa en 3D/VR Metaverse som kommer att integrera alla 2D-funktioner, inklusive NFT, i en öppen värld. Slutligen syftar spelet till att ge användarna en uppslukande upplevelse genom sin unika lore.

Arker kan laddas ner för Android och iOS via den officiella appbutiken. Du kan lära dig mer om spelet på deras sociala medier nedan:

Kontakter

Source link