Dublin, Irland, 8 november 2021,

Squire Patton Boggs, ett av världens ledande juridiska företag med full service för att säkerställa gränsöverskridande efterlevnadsrådgivning samt incidentrespons, har tillkännagett ett nytt partnerskap med det internationellt patenterade ASTRA-protokollet, för att ge säkerhet och efterlevnadsförtroende till de decentraliserade finans (DeFi) ekosystem.

Squire Patton Boggs har affärskontor i 20 olika länder på fyra kontinenter. Byråns internationella juridiska praxis finns på nyckelmarknader där kunder regelbundet bedriver stora volymer av affärer, fokuserade på sektorn för digitala tillgångar.

Deras ekosystem inkluderar också strategiska arbetsrelationer med oberoende företag som verkar på europeiska och latinamerikanska marknader. Deras omfattande praxis och branschexpertis delas genom en av de mest avancerade tekniska plattformarna inom den juridiska branschen tillsammans med en pågående rotation av jurister till deras kontor över hela världen. Dessutom använder företaget branschkunskap samt projektledningsverktyg för att implementera regelbundna förbättringar av affärsprocesser och förbättra det övergripande värdet av deras juridiska tjänster.

Astra Protocol, ett banbrytande lag och efterlevnadsskikt som ger oöverträffad säkerhet till offentliga blockkedjor, är glada att kunna bekräfta att det samarbetar med Squire Patton Boggs, som kommer att acceptera ASTRA som sin första DeFi-betalningsmetod.

Utnyttja decentraliserat säkerhetsskikt på offentliga blockkedjor

Även om nuvarande blockkedje- och kryptoföretag har skapat utmaningar för tillsynsmyndigheter över hela världen, erbjuder Astra Protocol ett decentraliserat garantilager på offentliga blockkedjor för att stödja den exponentiella tillväxten av DeFi.

Astras garantilager kan kopplas in i en befintlig DeFi-plattform för att säkerställa att medlen kommer till sin avsedda destination, via dess internationellt patenterade teknologi. Protokollet har utformats för att förhindra att osäkra eller ogiltiga smarta kontrakt verkställs. Om en transaktion visar sig vara bedräglig eller om pengarna hamnar i den felaktiga kryptoplånboksadressen, kan Astra lösa tvisten och återställa pengarna direkt, samtidigt som de följer tillämpliga regulatoriska riktlinjer.

Joe Crowley, Senior Policy Advisor på Squire Patton Boggs, är också en amerikansk politiker som tjänstgjorde som USA:s representant från New Yorks 14:e kongressdistrikt från 1999 till 2019, sa “Vi är glada över att samarbeta med ASTRA Protocol-teamet och ser fram emot att arbeta med sina kollegor runt om i världen”.

Crowley tillade “ASTRA är den överlägsna efterlevnadsprotokollverksamheten inom DeFi-branschen som kan ge försäkran till tillsynsmyndigheter såväl som enskilda kunder, vilket i sin tur kommer att bidra till att öka förtroendet för DeFis legitimitet som en global industri.”

Sakhib Waseem, Chief Innovation Officer vid ASTRA Protocol sa “Vi är oerhört nöjda med vårt partnerskap med Squire Patton Boggs och ser fram emot att arbeta med kongressledamoten Crowley och hans organisation. Eftersom vi på ASTRA-protokollet definierar nästa generation av decentraliserade globala efterlevnadsstrukturer inom DeFi-branschen, är det viktigt att ha nyckelpartners som förstår behoven hos både kryptogemenskapen och som är i samklang med de senaste förändringarna i regelverket”.

“Squire Patton Boggs har en stor närvaro över hela USA och internationellt, detta partnerskap är ytterligare en bekräftelse på att vi har den senaste kunskapen om regulatoriska förbättringar runt om i världen och kan tillhandahålla en branschledande standard till våra kunder och kunder”, tillägger Sakhib.

Om Astra

Astra Protocols uppdrag är att utrusta DeFi-världen med ett fullständigt lagligt lager. Ta bort tvivel, eliminera bedrägerier och hantera tvister som gör offentliga blockkedjor säkra för alla användare. Låsa upp branschens framtida tillväxt.

Decentralized Finance, eller DeFi, har blivit en av de mest attraktiva, spännande och lukrativa blockchain-marknaderna. Men den svåra verkligheten är att om pengar skickas till fel plånboksadress eller om transaktionen är en bluff – kommer pengar sannolikt att gå förlorade för alltid. Med väldigt få regler på plats för att skydda konsumenterna är DeFi för hög risk för stora företag. Det som saknas är ett garantilager som förbinder kryptovärlden och den verkliga världen för att ge förtroende och sinnesfrid.

Vår lösning är ASTRA. Detta revolutionerande lagliga lager ansluts till alla befintliga plattformar, vilket säkerställer att alla pengar kommer säkert till rätt destination. Även om något går fel kan vi snabbt och effektivt lösa problemet med ASTRA och återställa dina pengar omedelbart.

Om Squire Patton Boggs

Squire Patton Boggs är en global advokatbyrå med full service som ger insikt i den punkt där juridik, näringsliv och myndigheter möts, ger dig en röst, stödjer dina ambitioner och uppnår framgångsrika resultat.

För att se företagets juridiska meddelanden, besök: https://www.squirepattonboggs.com/en/footer/legal-notices.

Med ett multidisciplinärt team på över 1 500 advokater på 45 kontor i 20 länder är byrån väletablerad geografiskt med starka lokala och regionala positioner i Nordamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet, Mellanöstern och Latinamerika, och vår praktikerfarenhet spänner över alla nyckelsektorer.

KontakterSource link