Zürich, Schweiz, 22 december 2021,

Astra Protocol är glada att meddela att det har säkrat $9 miljoner genom sin tokenhöjning. Dessutom har top-tier investeringsgrupper och individer backat projektet, vilket bekräftar behovet av decentraliserad efterlevnad i den decentraliserade finansbranschen.

Saker och ting går snabbt framåt för Astra och dess globalt patenterade protokoll. Initiativet fokuserar på att utrusta DeFi smarta kontrakt med ett helt decentraliserat efterlevnadslager. Det lagret erbjuder både Känn-din-kund- och anti-penningtvätt-funktioner. Dessutom kan efterlevnadslagret fungera som ett verktyg för att lösa alla verkliga efterlevnadsproblem med hjälp av olika välkända advokatbyråer.

Den pågående tillväxten av decentraliserade finanser har visat på ett behov av att följa strikta regler som bestäms av samhället. De flesta protokoll på marknaden idag tillhandahåller inte denna funktionalitet, men förändringen kommer att vara oundviklig. Utan ett efterlevnadslager kan utvecklare och användare förlora kontrollen över ekosystemet.

Dessutom tillåter det nuvarande teknologiska landskapet att övervinna och lösa eventuella tvister som kan uppstå. Därför är ett on-chain tvistlösningssystem avgörande, särskilt för decentraliserad finansiering och de höga risker det kan innebära. Astra-protokollet erbjuder rättssäkerhet, ramverk, tvistlösning och regelefterlevnad för utlåning och upplåning, derivat, stablecoins, kapitalförvaltning, decentraliserad försäkring och decentraliserade börser.

Astra Protocol token-höjningen avslutades nyligen och samlade in 9 miljoner dollar för teamet att fortsätta bygga och utveckla sitt efterlevnadslager. Anmärkningsvärda investerare i projektet inkluderar Republic, DAOMaker, Fundamental Labs, Faculty, Richard Dai och Wave GP Cardano.

Jonathan Han, partner på Republic kommenterar:

“Vi tror att Astras lösning är en viktig del av den kritiska rörelsen för att DeFi ska bli mainstream. Vi är glada över att stödja Astra-teamet som arbetar flitigt för att föra ut fördelarna med DeFi till fler människor och organisationer”.

Astra-protokollets medgrundare Arthur Ali kommenterar:

“Vi är oerhört glada över att tillkännage stängningen av vår tokenhöjning och stolta över att tillkännage starkt stöd från investeringsgrupper på högsta nivån och individer som; Republic, DAOMaker, Richard Dai, Fundamental Labs och institutionellt stöd. Vi är övertygade om att ASTRA är nyckeln till framtiden för DeFi. Det kommer att tillåta oss att låsa upp nästa tillväxtväg i branschen, tillåta mer kompatibel praxis i flera länder och säkerställa ytterligare deltagande från stora traditionella institutioner. Vår globalt patenterade teknologi kommer sömlöst att tillåta DeFi att fortsätta sin tillväxt samtidigt som den främjar större förtroende från tillsynsmyndigheter utan att kompromissa med decentraliseringen.”

Astra-protokollet har säkrat ytterligare globalt erkända partnerskap med världens ledande juridik- och revisionsbyråer, med ytterligare tillkännagivanden som släpps inom kort.

Om Astra-protokollet

Vårt uppdrag är att utrusta alla DeFi smarta kontrakt med ett helt decentraliserat efterlevnadslager, inklusive KYC- och AML-funktioner, för att fungera som ett verktyg för att lösa verkliga efterlevnadsproblem med hjälp av expertis från betrodda advokatbyråer.

KontakterSource link