Kryptovalutamarknaden har återhämtat sig efter ett senaste dopp som påverkade priset på de flesta virtuella valutor på marknaden. XRP tar ledningen bland topp 10 med en prisökning på 11% under det senaste dygnet. Binance Coin (BNB) följer efter med en förändring på 3,38% under samma tidsperiod.

Kryptovaluta återhämta sig

Under en kort tid gjorde kryptovalutamarknaden en paus innan den fortsatte sin tjurmarknad. Faktum är att folk trodde att vi gick in i en ny baisse fas. Även om Bitcoin (BTC) inte gjorde det överstiga dess tidigare all-time high återhämtade sig starkt och nådde $ 58.200 per mynt.

Det överraskande kom från XRP som påverkades negativt tidigare i år på grund av att U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) informerade om att XRP är en säkerhet. Efter det föll den virtuella valutan och förlorade fart. Ändå har det redan återhämtat sig och det är nu den fjärde största kryptovalutan i världen med ett pris per con över $ 1 och ett börsvärde på $ 47 miljarder.

Som du kanske ser är Binance Coin den som har upplevt massiv pristillväxt. Detta mynt flyttade från under $ 40 för några månader sedan till nu över $ 400 och det närmar sig Ethereum (ETH). Trots det har Binance Coin en lång väg framåt om det vill bli den näst största kryptovalutan i världen.

Cardano (ADA) och Polkadot (DOT), som verkade som om de skulle kämpa för de första positionerna på marknaden, fungerar nu nästan utan förändringar under det senaste dygnet. Cardano handlas runt $ 1,20 och DOT nära $ 41.

Uniswap (UNI), Chainlink (LINK) och Litecoin (LTC), försöker också förbli bland de 10 bästa. Var och en av dem har sina egna positiva grunder för att fortsätta växa i framtiden. Men många anser att Litecoin snart kan börja röra sig högre.

Faktum är att Litecoin är det enda äldre myntet i topp 10 som inte kunde bryta sin rekordhöga nivå under denna tjurkörning. Bitcoin och Ethereum har redan gjort det. Även om LTC fördubblas i pris skulle den virtuella valutan bara flytta en position. Det skulle bli den åttonde största digitala tillgången direkt efter Polkadot och överträffa endast Uniswap.

Det här är stunder där vi bör vänta och förstå hur marknaden kommer att bete sig de närmaste dagarna och veckorna. Bitcoin handlas i ett tätt intervall men investerare väntar på ett nytt steg högre.Source link