Personer som vaccineras mot COVID-19 i Australien kan få BTC från en erkänd företagare. Fred Schebesta sa att han är redo att ge BTC till ett värde av 5 AUD till de personer som vaccineras i landet. Detta inkluderar alla personer som redan har vaccinerats och alla individer som kommer att vaccinera i framtiden.

BTC Airdrop för de vaccinerade

Det kan australierna som fick COVID-19-vaccinet och de som kommer att ta det i framtiden motta 5 AUD från Fred Schebesta. Enligt rapporten hade han den här “galna idén” om att människor skulle få ytterligare ett incitament att slutligen vaccinera sig.

Om det sa Fred Schebesta:

”Jag har haft den här galna idén just nu – jag har aldrig pratat om det här. Vi kommer att ge alla i Australien som vaccineras $ 5 av Bitcoin. Skaffa vaxxed baby och få din Bitcoin baby också. ”

Det finns dock vissa detaljer som vaccinerade människor bör veta innan de får belöningen för sitt vaccin. För att människor ska få sina AUD 5 ($ 3,56) bör de ladda ner Finder -appen och visa upp vaccinationsbeviset. Det är allt. Pengarna visas sedan på användarnas plånböcker.

Med tanke på att inte alla i Australien kommer att vaccinera sig, skulle hans löfte kosta honom nära 75 miljoner dollar. Detta kommer vid en tidpunkt då Bitcoin börjar gå högre igen (överstiger $ 49 000). Frågan är om australierna är öppna för att ta emot och hantera Bitcoin med tanke på att den virtuella valutan har attackerats sedan den skapades.

El Salvador bestämde sig till exempel för att göra Bitcoin ett lagligt betalningsmedel för några månader sedan. Under vissa veckor accepteras Bitcoin i varje butik i landet. Den erkända ekonomen Steve Hanke anser dock att landet “leker med eld” på grund av sitt beslut att göra Bitcoin till lagligt betalningsmedel.

Som han förklarade kommer El Salvador “att brinna” under de kommande åren om de följer sitt beslut att implementera och acceptera Bitcoin som ett lagligt betalningsmedel och anser att det är lagligt betalningsmedel. Detta är inte första gången som Bitcoin får kritik. Tidigare noterade Internationella valutafonden (IMF) och det amerikanska utrikesdepartementet att Nayib Bukeles beslut (president i El Salvador) kan vara skadligt för landet.

Frågan är om detta beslut som fattats av den australiensiska entreprenören kommer att accepteras av lokala myndigheter eller inte.Source link