AVA-laboratorier integrerar kedjelänkprisdata-orakel

Den populära blockchain-plattformen AVA Labs planerar att bygga det första någonsin Internet Finance med hjälp av Chainlink.

AVA Labs har avslöjat planer för att integrera Chainlink-prisuppgifter. Enligt rapporter förväntas Chainlinks prisdata för att stimulera den “nästa generationen av finansieringsapplikationer”. Samtidigt som man garanterar en smidig övergång av konventionella finansiella tillgångar och applikationer till AVA-nätverket.

enligt enligt det officiella tillkännagivandet är en mycket viktig aspekt för AVA att säkerställa att utvecklare enkelt kan “bygga utan gränser” i sitt nätverk. För att underlätta detta måste den anställa en “bäst-i-klass teknisk” orakel som är säkert, exakt och pålitligt. Därför dess integration av Chainlink-pris och data-orakel.

Chainlink data-orakel på AVA

Det är viktigt att notera att AVA-nätverket är en skalbar Ethereum Virtual Machine (EVM) -kedja. Införandet av Chainlink-orakelet på AVA-nätverk kommer därför att säkerställa att det är synkroniserat med de flesta Ethereum-nätverksverktyg. Dessa inkluderar MetaMask, Web3, Remix, Truffle Suite och Embark Platform. AVA Web3-utvecklare kommer att ha tillgång till Chainlink-prisdata på kedjan och i realtid.

Chainlinks prisdata-orakel är en sammanställning av flera decentraliserade orakelnätverk. Det är designat med mer än 30 olika DeFi-prisflöden för en mängd olika tillgångar. Dessa inkluderar kryptokurser, fiat, råvaror, index etc. De använder sig av Sybil-resistenta nodoperatörer, som i sin tur skördar data från förstklassiga datainsamlare. Prisuppgifter orakler är avgörande för utformningen och effektiviteten av smarta kontrakt.

OpenA-plattformen AVA, å andra sidan, fokuserar på att säkerställa en möjlig miljö för smidig lansering av DeFi-applikationer. Det är ett interoperabelt och mycket skalbart ekosystem. Utvecklare har total kontroll på både ”nätverks- och applikationslagren”. Detta gör det möjligt för utvecklare att bygga kraftfulla, trovärdiga och säkra applikationer.

Mer om integrationen

Integrationen av Chainlink-orakel är ett plus för hela AVA Labs ekosystem. Enligt ett officiellt blogginlägg breddar integrationen verktygen för utvecklare på AVA. Bättre likvidation, beräkning av piggpriser etc. är alla fördelar med Chainlink orakelintegration.

Med integrationen kan AVA nu acceptera konventionella tillgångar på sin plattform. Dessutom kan de minska tiden för att bygga DeFi-applikationer.

De meddelande ytterligare avslöjade att hela AVA-teamet är nöjda med introduktionen av Chainlink Oracle-flöden. De tillade att vi ”är angelägna om att se nästa generation av DeFi-tillgångar som väcks till liv”. De föreställer sig äntligen kunna matcha resultatet för traditionell ekonomi. Detta skulle naturligtvis vara tillsammans med de extra förmåner av säkerhet och tillförlitlighet som introducerats av blockchain-tekniken.

Chainlink har varit i rampljuset på senare tid av alla rätt skäl. Det är känt för att tillhandahålla sina oraklar till tekniska jättar som Google, Orakel, och SNABB. Dess data-orakler distribuerades också nyligen av DIGITEX, Contentos, Tezos, Celsius, och även Solana.Source link