B21C Limited, ett investeringsbolag för digitala tillgångar, meddelade nyligen att det har fått finansiering från CCIX Global, ett globalt värdepappersföretag.

Enligt en rapport kommer denna finansiering i form av token och eget kapital. Som ett resultat av denna finansiering har Vishal Uttam, grundaren av CCIX Global, kommer att gå med i B21-styrelsen att utföra roller som rör strategi och investerarrelationer.

“Vishals omfattande erfarenhet av CCIX Global med startups i tidiga skeden och inom Fintech-domänen kommer att hjälpa till att driva B21: s position som marknadsledande och representerar nästa steg för att fullfölja vårt uppdrag att föra digitala investeringar till mainstream”, säger Nitin Agarwal, grundare av B21 .

Fler investeringsverktyg för användare

Tidigare i år lanserade B21C Limited B21 Invest, en investeringsapp. Detta är i linje med målet att tillhandahålla en smidig upplevelse för både nybörjare och erfarna investerare. B21C gör detta genom att se till att användare har enkel tillgång till olika kryptovalutor som Bitcoin, Ether, EOS och andra digitala tillgångar.

Med den vårdande och fullständigt reglerade B21 Invest-appen kommer användarna att vara säkra på pengarnas säkerhet utan att oroa sig för de problem som kommer med privat nyckel förvaltning. Appen har investeringsverktyg som är utformade för den globala massmarknaden. Användare kan också enkelt handla, hantera, köpa och sälja sina digitala tillgångar via den användarvänliga mobilappen.

Massiv antagande av kryptovaluta

Som PayPal tillkännagav nyligen sitt erbjudande av kryptotjänster finns det nu hopp om massantagande av kryptovaluta. Detta beror på att kända finansiella institutioner och företag nu är det flyttar in i kryptovalutautrymmet. Av denna anledning finns en hög efterfrågan på marknaden för investeringsprodukter i detaljhandeln som B21 Invest.

Vishal Uttam, grundare på CCIX Globalm säger, ”B21 Invest sätter en ny standard för enkel användning, flexibilitet och funktioner som marknaden desperat behöver. Betalkort, staking av belöningar och andra alternativa investeringstillgångar i rörelsen gör det till en enda butikslösning för investerare i detaljhandeln. ”

Han tillade: “Jag har arbetat mycket med teamet och ser fram emot att se hur denna vinnande kombination av sofistikerad teknik och ett briljant enkelt gränssnitt kommer att fortsätta växa och utveckla branschen.”

Med ingripandet av CCIX Global Investment återspeglas B21s omfattande teamupplevelse inom Fintech. B21-färdplanen för framtiden har också avslöjat tillägget av nya verktyg, till exempel lanseringen av internationella betalkort.

Innan nu, B21 släppte deras månadsrapport för november, som täcker vissa områden av utvecklingsuppdateringar på B21-plattformen som lanseringen av B21 Bishops ambassadörsprogram och möjligheten att investera med betalkort och kreditkort.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link