Bakkt Holdings, ett av de mest pålitliga och erkända digitala kapitalförvaltningsföretagen på kryptovalutamarknaden skulle låta konsumenter hantera Ethereum (ETH), den näst största kryptovalutan i världen efter börsvärde. Uppgifterna meddelade Bakkt i en tjänsteman pressmeddelande den 5 november.

Bakkt erbjuder Ethereum för kunder

Enligt det officiella pressmeddelandet erbjuder Bakkt Holdings nu användare och partners möjligheten att köpa, sälja och hålla Ethereum. Intresserade användare skulle kunna hantera den näst största virtuella valutan i världen genom Bakkt.

Enligt det officiella pressmeddelandet kommer Bakkt att erbjuda användare mer än hälften av det totala marknadsvärdet för alla kryptovalutor.

Det officiella pressmeddelandet lyder som följer:

“På Bakkt är det en viktig faktor att erbjuda flexibla möjligheter för användare att njuta av sina digitala tillgångar, och att lägga till Ethereum ger en populär och växande kryptovaluta till vår lista.”

Institutionella kunder skulle också kunna få tillgång till Ethereum. För att de kunder som inte vill tänka på vårdnaden erbjuder Bakkt Bakkt Warehouse förvaring av Ethereum.

Det är värt att ta hänsyn till att förvaring av kryptovalutor alltid har varit en fråga för små och stora investerare. Kryptovalutamarknaden kräver att användare är ansvariga för de medel de hanterar, men vissa investerare föredrar att ge sin förvaring till tredje parts företag och institutioner. Bakkt är ett av de företag som erbjuder depålösningar till investerare.

Ethereum är den näst största kryptovalutan i världen och den driver Ethereums blockkedjenätverk. Detta blockchain-ekosystem tillåter användare att distribuera och utföra smarta kontrakt, något som för närvarande inte är möjligt ovanpå Bitcoin (BTC).

Under de senaste åren har tusentals tokens och smarta kontrakt lanserats med Ethereum som huvudplattform. Tack vare den nya lösningen som erbjuds av Bakkt skulle det vara möjligt för användare att köpa, sälja, spendera och behålla denna virtuella valuta.

Enligt data från CoinGecko har Ethereum nu ett pris på $4 560 och en marknadsvärdering på $539 miljarder. Under de senaste 7 dagarna har Ethereum ökat med 5,6%. Användare som vill få tillgång till den virtuella valutamarknaden kan nu göra det inte bara med Bitcoin utan även med Ethereum.

Dessutom har dessa två virtuella valutor olika tillväxtcykler, vilket innebär att det kan vara ett bra sätt för investerare att diversifiera sina kryptoportföljer utan att behöva oroa sig för förvaring.Source link