Ännu en månad med spännande uppdateringar och milstolpar för Band Protocol har gått. Oracle-plattformen har avslöjat detaljer om strategiska partnerskap samt flera andra viktiga uppdateringar i oktober.

Bandprotokollets BandChain uppgraderades till GuanYu från Wenchang-protokollet i oktober. Uppgraderingen omfattade alla dess valideringsnoder för att säkerställa att oracle-noder fungerar smidigt. Bandprotokoll, i en tjänsteman blogginlägg, tillskriver framgången med övergången till det oändliga stödet från dess communitymedlemmar. Förutom uppgraderingen till GuanYu ägde andra viktiga uppgraderingar rum i oktober månad.

Tekniska uppdateringar av Band Protocol

Efter GuanYu-uppgraderingen fokuseras nu mycket uppmärksamhet på att förbättra plattformens oracle testnet-skript samt PoA-nätverket. Tillsammans med denna uppgradering kommer Band Protocol också att stödja integration med både lager-1 och lager-2 decentraliserade tekniska plattformar.

En annan stor teknisk uppdatering fanns på oracle-skriptet. En provförfrågan har skickats till det nyligen invigda GuanYu-protokollet. När testningen är klar kommer all PoA-data att överföras till plattformens mainnet så snart som möjligt. Bandprotokollet har också påstått ett förbättrat oracle-skript som kan användas särskilt i DeFi sfär.

Band Protocol har också moderniserat sitt pythonklientbibliotek. Biblioteket kommer att vara utrustat med total testtäckning och 100% kommentarsupport. TypeScript-biblioteksutveckling pågår också.

En annan stor teknisk uppdatering är dess CosmoScan-uppgradering. Planer finns för en smidig frisättning inom en snar framtid.

Strategiska partnerskap

Bandprotokollet i oktober månad samarbetade med flera toppnamn i krypto- och blockchain-sfären. Dessa partnerskap är främst inriktade på att föra BAND-tokens till världen. Enkelt uttryckt, underlättar medvetenheten och den efterföljande antagandet av både Band Protocol-orakler och dess ursprungliga token, BAND. Partnerskapen är strategiska eftersom de i hög grad involverar licensierade fiat-till-kryptotjänstplattformar. Dessutom är plattformen inriktad på att introducera testnätet och PoA till det nyöppnade GuanYu-nätverket.

Bandprotokoll ingick i flera strategiska partnerskap i oktober.

Partnerskap genomgång:

Komodo-partnerskap – Partnerskapet är fokuserad om introduktion av BAND-token till Komodos AtomicDEX-produkt. Tillsammans har båda lag arbetat hårt för att ansluta båda plattformarna. BAND handlas mot den amerikanska dollarn (BAND / USD) på AtomicDEX.

KyberSwap-partnerskap – Kyber Network har lyckats integrerad Bandprotokoll på sin plattform. Oraklet kommer att ge handelspriser för de mer än 92+ godkända tillgångarna. Utöver detta kommer KyberSwap också att njuta av de utmärkta “Latency Price Feeds”.

Coin98 plånbok partnerskap – Bandprotokoll också samarbetade med den populära kryptoplånboken Coin98. Oracle-plattformen kommer att tillhandahålla säker och pålitlig prisinformation för växelkurserna.

Harmony-partnerskap – Det här partnerskapet kommer förse Harmony-användare med pålitlig, säker och effektiv off-chain-data.

NUTS Finance-partnerskap – NUTS har också valt Band Protocol som dess officiell decentraliserad oracle-leverantör. Plattformen genomför applikationer för utlåning, byte och avkastning. Vikten av tillförlitliga oraklar för att dessa processer ska lyckas kan inte överdrivas. Partnerskapet kommer dessutom att hjälpa till med produktion och smidig drift av NUTS Finance. Det kommer också att underlätta utvecklingen av acBTC-produktpaketet.

Everstake-partnerskap – Den institutionella klassen blockchain-lösningar är nu en av BandChains validerare.

Andra viktiga partnerskap inträffade med företag som Stjärnnamn (IOV), GetBlockoch CryptoCoin.PR.

Communityuppdateringar

För att hålla samhällets medlemmar à jour med aktuella händelser genomförde Band Protocol en AMA den 26 oktober 2020. AMA fokuserade främst på plattformens partnerskap med Atomic Wallet. Under AMA delades ut cirka 300 dollar i priser mellan deltagarna.

Vad du kan förvänta dig i november

Enligt till det officiella blogginlägget kommer november att ge liv till fler strategiska partnerskap. Partnerskapen kommer att vara ganska breda och kommer att omfatta spel, NFT och till och med vadplattformar.

BAND-tokenpris

I skrivande stund var BAND det handel till 5,32 US $ med ett börsvärde på 120 042 003 US $ och en handelsvolym 24 timmar på 140 243 695 USD.

Ta reda på mer om Band Protocol på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link