Bankanvändare i Schweiz verkar vara det intresserad i kryptovalutor. Det är åtminstone detta som Zeno Staub, VD för Vontobel Holding AG, förklarade i en intervju nyligen. Staub sa att kunder är intresserade av krypto medan de pratar med Bloomberg TV -ankare Anna Edwards. Detta visar att finansiella företag bör vara öppna för att diskutera hur man implementerar kryptovalutor i sina tjänster.

Bankanvändare i Schweiz Intresserade av kryptovaluta

Som Staub förklarade är deras kunder intresserade av virtuella valutor. Han konstaterade dock att tekniken bakom kryptovalutor (blockchain -teknik) är viktigare än vissa applikationer relaterade till digitala tillgångar. Flera företag och finansiella siffror har alltid differentierat blockchain -teknik från kryptovalutor.

VD för den schweiziska privata bank- och investeringsförvaltningsgruppen Vontobel Holding sa att de tror att blockchain -tekniken är ett logiskt steg i trenden med värdepapperisering. Denna teknik kan skapa förtroende utan en central motpart.

Han har också nämnt att de förväntar sig stora förändringar under de närmaste åren när det gäller blockchain -teknik och digitala tillgångar.

I frågan sa Staub:

”Vi kommer att se stora förändringar komma ut av det framöver. Det vi erbjuder våra kunder är att vi har packat in några kryptovalutor på ett säkert, bekvämt och lättskött sätt, och kunderna uppskattar det och fördelar en del av deras förmögenhet till det. ”

Dessutom tillkännagav Vontobel sin expansion Bitcoin produkt i landet. Företaget blev det första som erbjöd ett öppet börshandlat Bitcoin-spårningscertifikat. Detta gav användarna möjlighet att få tillgång till och exponering för den virtuella valutamarknaden utan att behöva oroa sig för vårdnaden.

Olika banker kan börja erbjuda kryptorelaterade lösningar till kunder från hela världen. Med expansionen av kryptomarknaden har traditionella finansiella företag försökt tillgodose sina kunders behov som begärt nya och olika sätt att få tillgång till virtuella valutor.

Låt oss inte heller glömma att flera företag från hela världen har investerat i Bitcoin. Till exempel har MicroStrategy och Tesla köpt Bitcoin under det senaste året. Andra företag har följt samma trend och förvärvat den mest värdefulla virtuella valutan i världen.

Som Staub förklarar finns det ett stort intresse och mycket intresse under en betydande tid. Flera individer och rika investerare som gjort sina förmögenheter med traditionella metoder och finansiella lösningar frågar nu om Bitcoin och skulle vilja ta denna risk.Source link