Källare Dwellers är ett NFT -projekt och en gemenskap som har skapats med spelare stereotyper, internetkultur och memes i åtanke. Detta projekt utnyttjar en person som medborgare både kan relatera till och identifiera sig med.

I det här inlägget kommer vi att dela med dig av alla detaljer du bör veta om Basement Dwellers och hur detta projekt utvecklar en udda samling av NFT som stöds av ett team i världsklass.

Vad är Basement Dwellers?

Basement Dwellers är ett unikt NFT -projekt som har fokus på meme -kultur relaterad till spelstereotyper. I sin kommande lansering kommer de att släppa 10 000 slumpmässigt genererade NFT: er som samlare kan samla, hålla och byta. Även om lanseringsdatumet inte är klart ännu kan du gå med i Basement Dwellers Discord där du kan få den senaste informationen och utbyta memes.

Basement Dwellers färdplan

När jag planerar framåt är den första milstolpen på Basement Dwellers färdplan att få laget ur mammas källare. Naturligtvis, skämt åt sidan, planerar de att belöna innehavare genom olika mekanismer som airdrops, giveaways och golvsvep.

Reserverade Basement Dweller NFT förväntas sändas till slumpmässigt utvalda Basement Dweller NFT -innehavare. Dessa kommer att vara extremt sällsynta NFT, som ett sätt att belöna sitt samhälle.

Samtidigt, genom att kombinera meme -kultur med spel, förväntas projektet ge bort fem anpassade spel -datorer som värderas till cirka $ 3000 vardera till innehavare. Ytterligare giveaways kommer också att innehålla fem spelkonsoler efter vinnarens val (t.ex. en PS5, Xbox One eller Nintendo Switch).

Men allt handlar inte om kul. Det finns också välgörenhetsinitiativ, NFT -uppgraderingar och golvsvepningar som syftar till att öka nyttan och värdet av Basement Dweller NFTs och varumärke. Till exempel räknar Basement Dwellers med att göra sin första donation på 40 000 dollar till en välgörenhetsorganisation som stöder barn i nöd. De kommer också att folkmassa förslag på andra ideella och humanitära orsaker att stödja.

När vi pratar om NFT -uppgraderingar ser Basement Dwellers -teamet ut att implementera en insatsfunktion för sina NFT -enheter. Användare skulle kunna satsa källare för att tjäna “steroidinjektioner”. När du har tjänat tillräckligt med belöningar kommer du att kunna mynta en “Tchad” NFT. De har också lagt till spelfunktioner, belöningar och uppdrag för att ytterligare utöka nyttan av deras NFT: er.

Som vi ser är hela ekosystemet byggt inte bara av samhällsmedlemmar utan också för samhället själv från airdrops till priser, välgörenhetsdonationer och NFT -uppgraderingar.

Basement Dwellers Spec

Vi har pratat om projektinitiativen, dess färdplan och dess mål, men vi pratade inte om specifikationerna för detta projekt. Vem ska delta? Vilka plånböcker ska du använda för att lagra dina NFT?

Basement Dwellers arbetar med ett ERC-721-kontrakt som också är kompatibelt med MetaMask-plånboken. Det kommer att finnas 10 000 invånare slumpmässigt genererade från mer än 200 egenskaper och myntpriset förväntas vara 0,069 ETH med högst 5 NFT per transaktion vid förköp.

Det kommer också att införas en royalty på 3% på varje NFT -handel. Detta är en av de mest innovativa lösningarna som skapats av blockchain, vilket gör det möjligt för skapare att fortsätta tjäna pengar även efter sin första försäljning. Teamet kommer att använda dessa medel för framtida NFT -utveckling, lägga till fler användnings- och användningsfall till deras genesis -samling och implementera flera golvsop.

Slutliga ord

Basement Dwellers är ett NFT -projekt som vill fokusera på gemenskapen genom att skapa NFT som de verkligen skulle bry sig om och som skulle representera (eller åtminstone förstå) dem på något sätt. Det finns många referenser till spelvärlden och till old school-spel, internetkultur och memes som gör detta till ett mindre pretentiöst projekt än de högklassiga NFT: erna eller samlingar från 2017-eran. Även om detta kan tala till den typiska internetdegenens själ, är det alltid viktigt för DYOR och investera ansvarsfullt.Source link