En anonym Bitcoin plånbok är den som ger dig möjligheten att vara anonym och skydda din integritet när du hanterar digitala tillgångar. Att hitta den bästa anonyma Bitcoin-plånboken är dock inte en lätt sak att göra.

Du bör ta hänsyn till om du är i full förvaring av dina tillgångar, om plånboken hanterar transaktioner via ett VPN och om din IP visas varje gång du skickar pengar. Vi bör också ta hänsyn till om plånboken har lagt till stöd för Tor och om den använder blandningstekniker för att minimera den information som delas med andra parter.

Den här guiden går igenom alla dessa funktioner och mer för att du ska förstå en Bitcoin anonym plånbok och dess funktioner.

Vad är en Bitcoin anonym plånbok?

En anonym anonym plånbok låter dig skydda dina pengar och integritet som ingen annan kryptoplånbok. När du använder en traditionell kryptoplånbok kan information som din IP identifieras. Således påverkar detta redan din integritet.

En anonym Bitcoin-plånbok skulle skydda dig från dessa problem. Vi vill alltid vara mycket försiktiga med hur vi hanterar våra medel, och en anonym anonym plånbok skulle definitivt hjälpa. Men det är naturligtvis inte lätt att hitta en gratis anonym Bitcoin-plånbok.

Det finns flera företag som har erbjudit olika Bitcoin-plånböcker med anonymitetsfunktioner. Även om inte alla fungerar på samma sätt är det helt klart möjligt att använda många av dem för att skydda vår information och integritet.

Några av dessa plånböcker skulle använda olika mekanismer för att skydda dina pengar. Det första du ska nämna är att de inte skulle kräva att du lämnar personuppgifter för att börja använda dem. Så snart du laddar ner dem kan du enkelt använda dem för att skicka och ta emot överföringar. Dessutom skulle de flesta av dem ge dig kontroll över dina privata nycklar. Du behöver inte dela en adress, ett e-postkonto, ett namn eller ett telefonnummer.

Den andra saken att ta hänsyn till är de funktioner de har. Några av dem har implementerat specifika lösningar som gör din plånbok mycket mer privat. Till exempel använder Wasabi-plånboken en mekanism som heter Coinjoin som gör det nästan omöjligt för blockchain-analysföretag att veta vart du skickar pengarna. De kan inte länka mottagarens plånbok till en avsändarplånbok.

Denna lösning liknar att använda en Bitcoin-mixer. Men Wasabi har implementerat denna lösning direkt på sin plattform. Det betyder att det är mycket lättare att använda och snabbt. Detta är ett av de bästa sätten att undvika att spåras av övervakningsföretag.

Dessutom ser Samourai plånbok till att dina medel inte kommer att svartlistas av börser. Vissa plattformar anser att dina överföringar är misstänkta och kan leda till att dina medel fryses.

Risker med att inte ha en Bitcoin-plånbok

Det finns flera anledningar till varför vi ska använda ett integritetsfokus eller en anonym Bitcoin-plånbok. Blockchain-analysföretag kontrollerar och analyserar vanligtvis de transaktioner som sker i olika nätverk. Detta gör det möjligt för regeringar, tillsynsmyndigheter och tredjepartsföretag att länka en plånbokadress till en persons identitet.

Således, när vi hanterar upprepade transaktioner utan att ändra vår plånbokadress, dela vår IP och tillhandahålla privat information, ger vi bort information som är privat och kan användas mot oss.

Låt oss inte glömma att kryptomarknaden är full av angripare och hackare som försöker stjäla våra medel genom olika tekniker. Några av dessa tekniker inkluderar nätfiskebedrägerier, dammning och mer. Detta är anledningen till att använda en anonym Bitcoin-plånbok definitivt ett av de bästa sätten att skydda vår data och privata information.

Dessutom kan varje enskild transaktion spåras. Genom att ha en plånbok som skulle göra det svårare för företag eller regeringar att upptäcka vår aktivitet skulle vi alltid kunna hålla vår information säker.

Att ha en anonym Bitcoin-plånbok skulle skydda dig från de flesta av dessa attacker och sårbarheter. Du skulle kunna hantera dina pengar med vetskap om att din information förblir privat och säker hela tiden. Utöver det förblir din identitet skyddad och du behöver inte vara orolig för att bli svartlistad av kryptoplattformar eller blockchain-analysföretag.

Lista över anonym Bitcoin-plånbok

En anonym Bitcoin-plånbok är inte lätt att hitta. Det finns dock flera lösningar på kryptovalutamarknaden. Den mest anonyma Bitcoin-plånboken beror också på hur du använder den. Det finns några plånböcker som kan ha bättre integritetsfunktioner än andra men de kanske inte passar alla dina behov.

I den här listan över anonyma Bitcoin-plånböcker kan du se vilken av dessa enheter och programvara som gör att du kan behålla din anonymitet. Det är värt att nämna att det här bara är några av de plånböcker som för närvarande finns på marknaden som erbjuder integritetsfokuserade lösningar för användare.

Edge Wallet

Edge Wallet kan betraktas som en av de bästa anonyma Bitcoin-plånböckerna. Användare kan ladda ner den för iOS- och Android-enheter och börja använda den genom speciell kryptering på klientsidan. På detta sätt kan ingen programvaruleverantör få informationen relaterad till dina fonder, IP eller digitala tillgångar.

Plånboken erbjuder stöd för flera tillgångar, vilket innebär att du inte behöver vara orolig för att ha olika plånböcker för din krypto. Dessutom anses denna plånbok vara lätt att använda. Dessutom kan nykomlingar alltid vara säkra.

Genom sin säkerhetsarkitektur utan kunskap behöver företaget ingen privat information från dig. Det inkluderar e-post, telefonnummer eller ID. På detta sätt kan de tillhandahålla en av de mest privata plånböckerna på marknaden.

Wasabi plånbok

Wasabi är en synonym för integritet. Denna plånbok har en av de mest avancerade lösningarna när det gäller integritet för användarna. Detta är en öppen källkod, icke-frihetsberövande och sekretessfokuserad Bitcoin-plånbok. Detta är också bland de bästa anonyma Bitcoin-plånböckerna i världen. Detta är faktiskt den Bitcoin-plånbok som anonyma användare vill ha och använda.

Wasabi plånbokslogotyp

Wasabi-plånboken fungerar genom en mekanism som kallas Coinjoin som gör det möjligt för deltagare att kombinera transaktioner i en stor transaktion med flera in- och utgångar. Således kan blockchain-analytiker inte avgöra vilken produktion som tillhör vilken input. På det här sättet är användarna säkra på att deras medel hanteras ordentligt via en anonym Bitcoin-plånbok.

Plånboken använder inte tredjepartslösningar som skulle samla privat information. Med Wasabi plånbok är dina medel skyddade och privata.

Ledger plånbok

De Ledger Nano S plånbok (även Ledger Nano X) är en av de mest populära hårdvaruplånböckerna på marknaden. Denna plånbok är mycket användbar för investerare som vill ha sina digitala tillgångar under långa perioder.

En av de positiva sakerna med Ledger Nano S / X är att den inte kräver din privata information för att börja arbeta. Du kan helt enkelt börja använda den utan att dela privata data som en adress, e-postkonto, namn eller något annat. Det är därför Ledger är en fantastisk anonym Bitcoin-plånbok att börja använda.

storbok nano s på tangentbordet

Med tanke på att plånboken inte är vårdnadshavare kommer du dessutom att vara den person som kontrollerar fonderna hela tiden. Det är alltid viktigt att se till att de privata nycklarna lagras ordentligt och att de inte går vilse.

Det är värt att nämna att Ledger har påverkats av en dataläckage från kunderna. Även om Ledger i sig inte kräver att du tillhandahåller personuppgifter för att kunna använda deras plånböcker, lagras klientdata från äldre inköp. Det är därför det har skett en kampanj mot Ledger efter den massiva dataläckage där tusentals kunders detaljer avslöjades.

Samourai plånbok

Samourai plånbok är en av plånböckerna som skulle se till att dina transaktioner förblir privata. Denna anonyma Bitcoin-plånbok online gör att du kan hålla alla transaktioner privata. Du kan enkelt bekämpa skadlig blockchainövervakning med några av de mest avancerade sviten med inbyggda sekretessfunktioner.

Samourai plånbokslogotyp

Denna plånbok skulle se till att dina medel inte skulle svartlistas av börser. Genom att använda Ricochet när du skickar pengar till en tredjepartsbörs eller -tjänst skulle dina medel inte svartlistas. Flera gånger fryser utbyten användarnas pengar för att de anser att de är misstänkta. Detta kan ändras med hjälp av denna plånbok.

Samtidigt använder den Stonewall. Det här är en lösning som undviker tredjepartsföretag att avanonymisera dig. Detta skyddar dig och din integritet när du skickar eller tar emot pengar med din plånbok. För att skapa anonyma Bitcoin-plånbokstransaktioner skulle Samourai använda avancerade tekniker som håller dig säker hela tiden.

En annan sak att ta hänsyn till om Samourai är alternativet PayNym. När du delar en adress offentligt kan övervakningsföretag spåra dig. Detta är något du vill undvika. Genom PayNym kan användare försvara sig mot dessa övervakningsattacker.

Genom att skapa en unik smyg-Bitcoin-adress kan bara du och mottagaren se adresserna som genererades av PayNym-systemet. På detta sätt kan du dela din PayNym-kod för att acceptera betalningar utan att behöva återanvända adresser eller tillhandahålla information till övervakningsföretag.

Samourai har många andra sekretessfunktioner. Alla gör detta till en fantastisk anonym Bitcoin-plånbok.

Electrum plånbok

Electrum plånbok är en anonym Bitcoin-plånbok som Reddit-användare älskar att prata om. En av de saker du måste ta hänsyn till i denna plånbok är relaterad till hur den hanterar dina transaktioner. Electrum ser till att du inte använder en plånbokadress två gånger för att skicka en transaktion.

Användarna håller sina privata nycklar säkra på sina datorer. Dessutom kan plånboken integreras i hårdvaruplånböcker som Ledger Nano S eller Trezor. Dessutom använder företaget tvåfaktorautentisering och det låter dig använda dina privata nycklar någon annanstans.

electrum-logotyp

Dessutom dirigeras all trafik genom Tor. Detta skulle göra dina överföringar ännu säkrare och privata. Naturligtvis är detta bara några av de funktioner som denna plånbok erbjuder.

Detta är bara en anonym Bitcoin-plånbok som du kan börja använda. Ändå finns det många andra, som vi har sett i denna anonyma Bitcoin-plånbokslista. Varje plånbok skulle vara användbar för olika användare och investerare. Den bästa anonyma Bitcoin-plånboken skulle vara den som passar alla dina behov.

Hur ställer jag in en anonym Bitcoin-plånbok?

Nu när vi vet vilka som är de olika anonyma Bitcoin-plånböckerna måste vi lära oss hur man ställer in en anonym Bitcoin-plånbok. Allt beror på plånboken du använder. En hårdvaruplånbok kan vara svårare att hantera än en programvaruplånbok för nybörjare. Hårdvaruplånböcker skulle dock vara mycket säkrare än en programvaruplånbok.

Om du vill ställa in din anonyma Bitcoin-plånbok, kom ihåg att det första du behöver ta hänsyn till är din privata nyckel. Oavsett om du använder en hårdvara eller en programvaruplånbok. Utan dina privata nycklar är du inte ägaren till dina medel.

Att lagra din privata nyckel är den gyllene regeln för en kryptovalutainvesterare. Med det, även om du förlorar din anonyma Bitcoin-plånbok, är du fortfarande ägaren till dina medel.

Om den anonyma Bitcoin-plånboken ger dig möjlighet att använda olika adresser för att ta emot pengar, bör detta alternativ alltid användas. Detta skulle hjälpa dig att bli riktad av blockchainföretag som gör transaktionsanalys.

Anonyma Bitcoin Wallet slutord

Att ha en anonym Bitcoin-plånbok är definitivt en positiv sak. Numera övervakar och kontrollerar blockchain-företag transaktioner som sker online. Dessutom vill kryptorelaterade företag ha mer uppfattning om investerarnas vanor och de transaktioner de utförde.

Detta är bara en av de många anledningarna att börja använda en anonym Bitcoin-plånbok. Det är definitivt viktigt att förstå de mekanismer de använder och hur de låter vår integritet skyddas.

Genom att ha en lista över de bästa anonyma Bitcoin-plånböckerna kan vi bestämma vilken plånbok som bättre uppfyller våra behov. Dessutom kan vi alltid lita på olika tjänsteleverantörer snarare än bara på en plånbok.Source link