Blockchain används alltmer i investeringar och i kryptovalutavärlden. Man kan argumentera för att det är ett relativt nytt koncept men de företag som är inblandade i det är väletablerade. Vi täcker de fem bästa aktierna i blockchain och börshandlade fonder (ETF).

Siren Nasdaq NexGen Economy ETF (BLCN)

BLCN är ett utmärkt alternativ för långsiktig tillväxt. Det ökade markant resultatet under ett år med 62,8% och 219,1 miljoner dollar förvaltade tillgångar. Med Nasdaq Blockchain Economy Index spårar BLCN och använder blockchainföretag.

Företag på utvecklade marknader som visar tillväxt i värdelager är dess mål. En fråga kan vara involveringen av gigantiska företag. Det kan skada utvecklingen men verksamheten är centrerad på många områden. Du kan enkelt köp ripple bitcoins här.

Indexkommittén för BLCN skulle ha det största ordet när det gäller att välja företagen att inkludera. De går vanligtvis för att undersöka och utveckla verk av företaget som huvudpunkten i beslutsprocessen. BLCN har en stor fördel eftersom den har exponering för olika typer av sektorer.

Förstärka ETF (Transformational Data Sharing ETF)BLOK)

Det är en enorm prestandatillväxt med BLOK då den noterade en 112% tillväxt på ett år. Den har en tillgång på 535,9 miljoner dollar under förvaltning med en daglig genomsnittlig volym på 389233. Det är bäst om du inte letar efter bara ett lager av Blockchain.

Du kan hitta flera företag med sin strategi eftersom de investerar tillbaka 80% på de som utvecklar tekniken. Det är ett mångsidigt sätt att blockchain som skulle göra den riskabla investeringen mer diversifierad. Ett säkert tillvägagångssätt när vi inleder en enorm teknisk revolution.

Strategin för BLOK är att blanda både tillväxtbeståndet och värdet i världen. Programvara och service är aktivt involverade i blockchain-aktierna. Dess största aktiebolag är alla inblandade i teknikplattformarna.

LEGR kommer att ha minst 90% av tillgångarna investerade i aktierna. Det har 100 företag som arbetar inom teknikplattformar och finansiella industrier. Eftersom fonden kommer från dessa starka enheter har den tillgångar på 57,2 $ under förvaltning.

Prestationstillväxten är 22,5% per år med en genomsnittlig daglig volym på 10 294. LEGRs fond riktar sig till Indxx Blockchain-index eftersom den tillhandahåller en första fondtjänst. Det följer företag som aktivt investerar och utvecklar produkter.

Deras indexering följer också uteslutande företag med blockchain-resurser. Det spårar Indxx Blockchain Index med fokus på alla företag runt om i världen. Eftersom de inblandade företagen normalt arbetar med teknik drar det nytta av de nya tekniska paradigmerna.

Square (SQ)

Square är involverat i många aspekter av våra personliga liv. Dess betalningsprocessor gör livet enklare eftersom det erbjuder programvara som underlättar ditt företag. De investerar också i att köpa företag inklusive Weebly 2018.

2020 var ett av de bästa åren för Square eftersom de ser en nettoomsättning på 140%. Mobilbetalningsföretaget har en peer-to-peer-överföringstjänst med en mobilapplikation. De började alternativet bitcoinhandel redan 2018.

Det var ett klokt beslut eftersom verksamheten har stor framgång i bitcoinintäkterna. Ökningen blir också högre varje kvartal och de sluta köpa 50 miljoner dollar i bitcoin förra året. Det tidiga engagemanget från Square i kryptovaluta gjorde mycket bra för företaget.

Visa (V)

Naturligtvis är det givet att företag med kreditkortservice ser blockchain var en av gränserna i branschen. Visa är ett av dessa företag eftersom de är involverade från början av eran 2016.

Det hjälper till att få den integrerad med den säkra betalningen mellan företag och företag. Det kan låta dig konvertera det till kontanter samt belöningsbetalningar. Utan mycket tvivel spelar VISA en av huvudrollerna i den ständigt växande industrin inom blockchain-teknik.

Visas engagemang i att investera i blockchain börjar med deras Visa B2B Connect. Det introducerades för en säker betaltjänst via blockcahin-alternativet. De har nu alternativ för att ansluta debitering och krediter till plånböcker av kryptovaluta. Detta gör livet enklare eftersom du kan hantera betalningen med absolut lätthet.

Framtiden är här

Det finns många alternativ om du letar efter de bästa aktierna och ETF: erna i blockchain. BLCN och BLOK är bra alternativ om du planerar att ha långsiktig tillväxt. Med sådana som Square och Visa har du de viktigaste aktörerna inom blockchain. Totalt sett förväntas år 2021 markera världsomspännande dragkraft för blockchain-teknik.Source link