Blockchain- och kryptovalutautrymmet har fått global uppmärksamhet. Många människor vill ta reda på mer om detta trendutrymme och dess medföljande funktioner som DeFi, utlåning, satsning, IDO, etc.

För att hålla intresserade personer uppdaterade har vi listat flera kommande kryptohändelser som förväntas äga rum nästa vecka.

  1. Convergence Finance ConvX Testnet Launch

Convergence Finance är en DeFI-plattform som är känd för att kombinera säkerhetstoken med likviditet och transparens decentraliserad ekonomi (DeFi). ConvX är Convergence Finance decentraliserade AMM. Det ger intresserade användare möjligheten att handla inslagna säkerhets- och verktygstoken för verkliga tillgångar på decentraliserad finansiering (DeFi). Det ger också användare 24/7 handel och prisupptäckt.

Testnets lanseringsdatum, även om det ännu inte anges, förväntas gå live den kommande veckan. Intressant nog kommer testnätets lansering också att inkludera en bug bounty-händelse. Efter lanseringen av testnätet kommer tre tillgångar (USDT, CONV och ETH) omedelbart att vara tillgängliga för byte. Planer finns för att lägga till fler kryptotillgångar inom en snar framtid.

2. Cere Network IDO-försäljning på Polkastarter

Nästa generations DeFi-plattform Cere Network genomför för närvarande världens första någonsin tri-public token-försäljning. Den sista fasen av tokenförsäljningen kommer att äga rum på Polkastarter från och med den 19 april 2021. De andra faserna ägde rum på Republic respektive DAO Maker.

3. DeHive (DHV) IDO på Poolz

Poolz launchpad kommer att ge stöd för den kommande IDH-försäljningen av DeHive (DHV). IDO-försäljningen är planerad att äga rum den 20 april 2021. Token-priset är $ 3 och uppskattningsvis $ 60 000 förväntas höjas. Vitlistan för den kommande IDO är för närvarande öppen.

4. Ursprungsprotokoll Jake Paul NFT Drop

Jake Paul, en välkänd innehållsskapare för sociala medier, proboxare och bror till Logan Paul, har avslöjat planer på att lansera världens första NFT med boxtema någonsin. NFT-lanseringen kommer att äga rum på Origin Protocols NFT-startplatta kl nft.jakepaul.com. Jake Paul har avslöjat att lanseringen kommer att omfatta fem öppna utgåvor av NFT. Dessa NFT kommer att vara tillgängliga för intresserade köpare inom en begränsad tidsram. Den kommer också att innehålla en strategisk “auktion för exklusiva NFT och ultra-exklusiva upplevelser och priser för 69 vinnande anbudsgivare.”

Auktionen kommer att äga rum den 17 april 2021, samma dag som Jake Pauls boxningskamp mot den tidigare UFC-stjärnan Ben Askren. De öppna utgåvorna av boxningsmatchen kommer att finnas tillgängliga efter striden klockan 1:00 (EDT) den 18 april. Auktionen kommer också att starta direkt omedelbart efter den öppna upplagan klockan 1:15 (EDT) och kommer att äga rum i cirka 58 timmar. Det vill säga auktionen avslutas den 20 april 2021 kl 12:49 (EDT).

5. Genesis Vision Gateway för att starta på BSC och XDai

Genesis Vision Protocol fokuserar på tokenisering av handelsstrategier. I linje med detta har protokollet tillkännagett lanseringen av sin Vision Gateway, som öppnar Genesis-protokollet för DeFi: s fantastiska värld. Gateway är planerad att gå live på XDai Chain den 19 april 2021. När det gäller Binance Smart Chain, skulle Vision Gateway komma igång den 14 april 2021, men tidsfristen skjuts tillbaka en dag.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain och kryptovalutautrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link