Blockkedjan och kryptosfären har uppmärksammats av människor över hela världen. I linje med detta har kryptorummet sett en snabb ökning av investerare, både individer och institutionell kvalitet.

Ett stort antal kryptohändelser äger också rum varje vecka. För att hålla läsarna à jour med händelserna i kryptoutrymmet har vi sammanställt flera populära kommande kryptohändelser som förväntas äga rum nästa vecka. De här kommande kryptohändelserna kommer att sträcka sig från partnerskapsmeddelanden till mainnet-lanseringar till produktrelease.

  1. TomoFinance-lansering

Populär proof-of-stake (PoS), skalbar blockchain-plattform TomoChain har meddelat lanseringen av sin TomoFinance, planerad att äga rum den 26 april 2021. TomoFinance är en plattform med fokus på emissionen av Tomos decentraliserade TAI-stablecoin. Plattformen kommer också att hjälpa till att påskynda tillväxten av TomoChains DeFi-ekosystem. TAI-stablecoin är en TRC-21-symbol som backas 1: 1 med den amerikanska dollarn. För att skapa TAI behöver användarna bara sätta in sina säkerheter (TOMO) på TomoFinance genom att skapa en Collateralized Debt Position (CDP).

Intressant nog, TomoChain nyligen lanserades jordbruk på sin LuaSwap-plattform.

2. Non-Fungible Tokens (NFT) Kommer snart på Proton

Proton, ett decentraliserat utbyte med en populär betalningskedja, har meddelat påbörjandet av NFT-handel på sin marknad. Plattformen gjorde detta tillkännagivande på Twitter. Från och med 26 april 2021 kan intresserade nu börja köpa, sälja och skapa icke-fungibla tokens (NFT) på Proton. Enligt tweeten kommer hela processen att kräva låga gasavgifter, realtidstransaktioner, förstklassig UX på mobilgränssnittet och så mycket mer.

3. BakerySwap NFT Gallery Exklusivt 3D-evenemang

Den första AMM- och NFT-plattformen på Binance Smart Chain (BSC), BakerySwap, har meddelat att ett exklusivt evenemang för 3D-konst inleds. De 3D NFT-händelse är planerad att äga rum den 27 april 2021. Av särskilt intresse är de 16 NFT: erna som är en av en upplagor.

4. Start av Centaur Mainnet

Centaur är ett protokoll fokuserat på anslutning decentraliserad ekonomi (DeFi) med det konventionella finansutrymmet. Protokollet, i en AMA 5 mars, avslöjade planer för sin färdplan, inklusive flera toppuppdateringar som förväntas äga rum i år. Bland dessa uppdateringar är dess lansering av Centaur Chain mainnet, planerad att äga rum den 28 april 2021. Centaur Chain mainnet-lanseringen, enligt AMA-evenemanget, fokuserar på CeDeFi-integrationer och andra tvärkedjiga bosättningar.

5. Start av Qtum ny version

Populär ProS-of-stake (PoS) decentraliserad applikationsplattform Qtum kommer att lanseras en ny version massiv uppgradering till Qtum-noden. FastLane hårdgaffel med 32 sekunders block förväntas äga rum på blockhöjd 845 000. Denna blockhöjd förväntas äga rum den 30 april 2021 klockan 05:30 (UTC). Denna lansering kommer att följas av den första blockhalveringen den 1 december 2021.

6. IoTex v1.2 Mainnet Launch

IoTex grundades 2017 och är en öppen källkodsplattform med fokus på att bygga Internet of Trusted Things, vilket är ett ekosystem där alla “saker” enkelt kan interagera. Dessa inkluderar interaktioner mellan människor, maskiner, företag, dApps, etc. Denna interaktion sker också utan risk för förlust av integritet eller förtroende. IoTex-teamet har jobbat hårt de senaste månaderna på sin lansering av version 1.2. Mainnet v1.2-lanseringen kommer att äga rum nästa vecka. Lanseringen förväntas ta hela IoTex-ekosystemet till nya höjder.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain och kryptoutrymme på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link