Ledande digital valutautbyte Binance har meddelat lanseringen av Binance Launchpool. Detta är ett nytt initiativ som skulle göra det möjligt för användarna att tjäna pengar genom att sätta in poletter för avkastningslantbruk.

Bella Protocol (BEL), enligt meddelande, är det första projektet som är värd för Binances nya Launchpool-plattform. Projektet skulle göra det möjligt för användare att sätta BNB-, BUSD- och ARPA-tokens i tre pooler för att odla BEL-tokens.

I synnerhet skapades Binance Launchpool-plattformen med tanke på kryptobörsen senaste dyket till decentraliserade finansprodukter (DeFi). Eftersom DeFi får ny fart och för närvarande skapar vågor i kryptosamhället har Binance noterat att det avser att öka dess relevans i rymden.

Changpeng Zhao, grundare och VD för Binance, har noterat DeFi: s innovativa potential och dess växande antagande av kryptosamhället. Sa CZ i en intervju att centraliserade utbyten, som Binance, fortfarande är det viktigaste valet för kryptoentusiaster. Han tillade dock att decentraliserade utbyten var framtiden, varför Binance är redo att erbjuda användarna möjlighet att använda sina funktioner.

Särskilt involverar DeFi digitala tillgångar och finansiella smarta kontrakt, protokoll och dApps skapade i en decentraliserad miljö (Ethereum blockchain) som är längre bort från centraliserad eller statlig kontroll. Staking innebär att man gör medel som säkerhet i ett befintligt protokoll i ett försök att öka likviditeten i ett projekt och få rösträtt för att hjälpa till att besluta om styrningsfrågor.

Bella Protocol för att ge användarna bättre tillgång till DeFi-produkter

Bella-protokollet, via en tjänsteman blogginlägg, avslöjade att det syftade till att förbättra kryptoanvändarens DeFi-upplevelse. Enligt plattformen kan Binance-användare sätta sina BNB-, BUSD- eller ARPA-tokens i tre separata pooler.

Under de kommande 30 dagarna kommer dessutom användare att få en del av fem miljoner BEL-token som du kan få tag på. Detta belopp representerar särskilt 5% av det totala utbudet.

Dessutom avslöjade Bella-protokollet att den 16 september Binance kommer att lista BEL för handel. De öppna handelsparen på Binance är BEL / BTC, BEL / BNB, BEL / BUSD och BEL / USDT.

Felix Xu, Bella grundare och VD, förklarade att många kryptoanvändare inte deltar i DeFi på grund av höga kostnader och svår användarupplevelse.

Han noterade vidare att Bella skulle göra det möjligt för användare att spara gasavgifter såväl som tid. Bella låter dem också njuta av hög avkastning från sofistikerade strategier och “lämna alla tunga lyft till oss.”

I synnerhet inkluderar Bella Protokols produktutbud för närvarande Bella Liquidity Mining, Flex Savings, One-Click Portal och Lending. Det är också viktigt att notera att belöningar beräknas av mängden tokens som satsats av en användare jämfört med den totala mängden tokens som satsats i poolen.

Om Bella-protokollet

Bella Protocol är en serie öppna finansprodukter. Dessa produkter inkluderar ett 1-klick sparkonto, verktyg för automatiserad avkastning, anpassad robo-rådgivare och ett utlåningsprotokoll.

Plattformen är huvudsakligen ett ekosystemprojekt som inkuberas av ARPA, vilket är ett MPC-nätverk (lager 2) som skapats på Ethereum. Bellas nya initiativ är en del av ARPAs långsiktiga DeFi plan och är avsedd att locka användare från den globala ARPA-gruppen.

Felix Xu förklarade att Bella främst syftar till att få den vardagliga bankupplevelsen till krypto. Han säger, ”En majoritet av kryptoinnehavare kan inte delta i DeFi på grund av höga kostnader och dålig användarupplevelse. Vi strävar efter att bli BlackRock of crypto och ta 10 gånger fler användare till DeFi-ekosystemet. ”

Dessutom, för mer om Binances senaste dykning i DeFi-produkter, kolla in tjänstemannen Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link