Den digitala tillgångsbranschen växer i mycket snabb takt, med nya mäklare som dyker upp då och då. Även om detta är goda nyheter för den framväxande ekonomin, utgör spridningen av handelsplattformar ofta en utmaning för handlare. Detta problem är i relation till krångel med att välja de bästa erbjudandena på en mängd olika marknader.

De BestChange plattformen är ett övervakningsprotokoll som hjälper till att aggregera realtidspriserna för olika digitala tillgångar över hundratals funktionella handelsbörser. BestChange-algoritmen besparar handlaren stressen med att behöva söka efter priser på ett manuellt sätt, eftersom alla enkelt kan använda plattformen gratis och få tillgång till ett av branschens mest robusta gränssnitt för prissammanställning.

Grunderna i BestChange Monitor

BestChange gör det möjligt för vem som helst att byta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) och andra kryptovalutor mot andra krypto, till de bästa möjliga priserna på marknaden. Utöver de begynnande digitala valutorna stöder BestChange också direkt utbyte av Perfect Money (USD), Perfect Money (EUR), Paypal (USD och EUR), Skrill (USD och EUR) och andra digitala former av pengar till sina önskade motsvarigheter.

Verksamhetsprincipen är densamma oavsett vilken typ av tillgångsslag det gäller. För att få en bättre uppfattning om plattformen måste användare navigera till hemsidan, där en tabell med grönt tema över de digitala tillgångarna som stöds visas i två framträdande kolumner märkta “Ge” och “Hämta”.

För att använda BestChange måste användarna klicka på föremålen de vill ge, det vill säga tillgången de har till hands, för den de vill få. När dessa två tillgångar har valts, aggregerar plattformen alla mäklarplattformar som erbjuder handelstjänster för det valda tillgångsparet. Som standard rankar BestChange-algoritmen börserna med de bästa kurserna överst, och detta kommer till stor del att vägleda plattformens användare när de väljer sina val.

När en lämplig handelsplattform har identifierats kan användare verifiera kurserna genom att använda funktionen Kalkylator för att kontrollera de exakta beloppen de kommer att få efter konverteringen. När användarna är nöjda med kursen kan de gå vidare till utbytesgränssnittet och slutföra bytet.

För närvarande stöder BestChange över 144 000 växelkurser över 253 växlare. Plattformens prisalgoritm uppdateras var 7-10:e sekund, vilket ger handlare en perfekt uppfattning om de minsta marknadsrörelserna.

Utbytesval: Säkerhet och pålitlighet

För en plattform som erbjuder den typ av tjänst som BestChange erbjuder är betoning på användarskydd nyckeln, och plattformen har inkluderat detta i sina unika verksamhetsmodeller. Varje rekommenderad börs eller mäklarplattform för varje handelspar har blivit föremål för en mycket hög grad av granskning.

BestChange lägger som regel inte till plattformar som är mindre än 1 år i drift. De integrerade plattformarna övervakas också kontinuerligt för tillförlitlighet och kundsupport. Som BestChange-användare är det möjligt att lämna en recension för en viss handelsplattform efter att ha genomfört transaktioner där. Erfarenheterna som delas av användare kan också ge en mycket positiv pekare till andra som kan välja att använda samma plattform i framtiden.

BestChange grundades 2007, och under åren har plattformen arbetat för att förbättra sina produkterbjudanden för att ge användare över hela världen. Säkerhet och förtroende är en nyckelaspekt som plattformen har tagit enorma framsteg under de senaste 14 åren.

Dämpa rädsla för dataintegritet

Prissammanställningen som BestChange erbjuder kommer inte till något dyrt pris för användaren eftersom plattformen inte kräver några vet-din-kund (KYC) eller Anti-Money Laundering (AML) kontroller. Att genomföra dessa kontroller kräver ofta inlämnande av vissa personliga identifieringshandlingar som många ofta är obekväma med.

Med BestChange dämpas dessa farhågor, och användare kan använda plattformen gratis och med full kontroll över sina personuppgifter.Source link