PAID Network meddelade nyligen sitt partnerskap med Kylin Network, som är känt för att leverera datainfrastruktur för decentraliserad finansiering (DeFi).

Målet med PAID Network i samarbetet med Kylin Network är att göra det möjligt för PAID att uppnå sitt mål att förbättra driften av befintliga affärskontrakt, avvecklingsprocesser och tvister. Nätverket syftar också till att göra detta genom att göra en enkel, kostnadsvänlig och advokatfri dApp för företag och användare så att de kan få betalt.

Om Kylin Network och dess partnerskap med PAID Network

Som en Polkadot-driven Web 3.0-leverantör av datainfrastruktur är målet för Kylin Network att skapa en tvärkedjig plattform som kommer att öka datakonomin i Polkadot-ekosystemet. Företaget strävar efter att ge åtkomst, samordning, insikter och hantering till ett brett spektrum av datakällor. Det ökar också decentraliseringen och giltigheten hos dessa datakällor.

Till Kylin-nätverkets förmåga utstrålar Kylin-nätverket töjbarhet och en ökad synergi. I denna partnerskap, Kylin syftar också till att förse PAID Network med affärsanvändningsfall i den verkliga världen.

BETALT nätverk för att förse Kylin-nätverk med avtalstöd

BETALT nätverk använder för närvarande Plasm för att fungera på båda Polkadot och Ethereum ekosystem. Genom att göra detta byggde PAID Network SMART-avtal genom smarta kontrakt för att genomföra enkla DeFi-transaktioner och affärsavtal. Detta kommer att göra affärsverksamheten effektivare.

BETALDA SMART-avtal ger stöd för avtal till Kylin-nätverket. De BETALDA SMART-avtalen kommer också att tillhandahålla anpassningsalternativ till Kylin-användare på de senare spärrade säkerhetsavtalen. Användarna väljer också om de vill lägga till försäkring i sina avtal.

BETALT Nätverk kommer också att hjälpa överenskommelseförhandlingar mellan användare på Kylin Network och även erbjuda skiljedom i tvister. Med dessa automatiserade, decentraliserade avtal kommer Kylin Network att kunna spara pengar och tid.

”Kylin är stolta över att tillkännage vårt samarbete med PAID Network för att effektivisera våra egna affärsmetoder genom att använda deras DeFi-drivna SMART-avtal. Genom Kylin Labs kommer vi också att utforska innovativa användningsfall som kan vara tillämpliga för PAID Network inom ramen för en decentraliserad datamarknad, säger Dylan Dewdey, VD för Kylin Network.

Båda nätverken bedriver sin verksamhet på Polkadot-flerkedjan. Därför kommer detta strategiska partnerskap att använda extra synergier från tvärkedjans interoperabilitet. Av denna anledning har PAID Network-teamet uttryckt glädje över partnerskapet.

Innan nu, PlasmaPay meddelat sitt partnerskap med Kylin för att dra nytta av den senare flera datakällor i realtid. PlasmaPay är känt globalt som en digital betalningsplattform som möjliggör enkel användning och intrång i decentraliserad ekonomi.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link