BigoMex är en användarvänlig handelsplattform för kryptovalutakontrakt med ett tydligt mål: tillhandahålla användarvänliga och säkra handelstjänster till investerare. De flesta kryptohandelsplattformar som för närvarande finns på marknaden är vanligtvis mycket förvirrande och komplicerade att använda för nykomlingar.

BigoMex vill ändra det med olika funktioner. Till exempel erbjuder plattformen en interaktiv handledning för handlare att ha en tydlig förståelse för marknaden. Dessutom, med ett demo-konto, kunde nya handlare enkelt testa sina strategier och förbättra sig över tiden.

BigoMex granskning

I denna BigoMex-recension kommer vi att dela med dig all information du borde ha om varför denna plattform är bland de mest användarvänliga på marknaden. Dessutom är plattformen registrerad i Singapore under ACRA. I USA övervakas utbytet av MSB.

Varför är BigoMex handelsplattform användarvänlig?

Som vi nämnde tidigare vill BigoMex tillhandahålla handelstjänster till kunder från hela världen. Målet är dock att göra det användarvänligt snarare än komplicerat. Krypto- och finansmarknaderna hanterar svår terminologi, vilket verkligen är förvirrande för handlare.

Det är därför de har beslutat att släppa ett brett utbud av funktioner som gör BigoMex handelsplattform extremt lämplig för nykomlingar och handlare.

Användarinteraktiv steg-för-steg-handledning

Den första punkten vi behöver nämna är relaterad till användarinteraktiv steg-för-steg-handledning för handel. Med det kan användare få tillgång till värdefulla resurser relaterade till handelsterminologi, plattformsfunktioner och mer.

Några av de ämnen som användarna kan hitta med hjälp av BigoMex-kontraktshandledningen inkluderar till exempel följande:

  • Vad handlar kontrakt?
  • Vad är lång / kort?
  • Vad är marginal?
  • Vad är hävstång?
  • Hur beräknas vinst?

BigoMex officiella webbplats

Demo Handelskonto

Den andra funktionen plattformen lagt till är en demo handel konto. Med det behöver användarna inte vara oroliga för att förlora sina medel. De kan faktiskt använda demokontot för att testa sina strategier, lära sig hur man använder plattformen och vänja sig vid digitala tillgångar och deras fluktuationer.

De flesta kryptovalutahandelsplattformar erbjuder inte demo-konton. Det är därför vi tog det i beaktande för denna BigoMex-recension.

Enkelt gränssnitt

Att förenkla menyer och göra hela plattformen intuitiv är också en av de viktigaste aspekterna av denna BigoMex-recension. Hela kryptokontraktplattformen har byggts med hänsyn till hur enkelt det är för användare att hantera den.

Handelspanelen gör det möjligt för användare att förstå hur de ska hantera de kontrakt de vill köpa och sälja. I stället för att tänka på hur man använder plattformen kan handlare fokusera på sina handelsstrategier och deras implementering.

Börja handla med bara 2 USDT

Om du inte vill riskera mycket pengar men ändå vill handla kryptokontrakt vet vi att de flesta handelsplattformarna inte erbjuder möjligheten att handla med små belopp. Faktum är att det vanligtvis krävs ett minimibelopp för handel.

Till exempel kräver vissa plattformar att användare handlar med minst 10 USDT eller 20 USDT. Detta är anledningen till att ha en minimumsmarginal på 2 USDT skulle låta användare handla och få erfarenhet på marknaden utan att vara oroliga för att förlora stora mängder pengar.

Det är värt att nämna att 2 USDT-marginalen kan användas för att handla med upp till 100 gånger hävstång. På det sättet tillåter en 2 USDT-position med 100x hävstångseffekt oss att hantera 200 USDT.

Bara handla 17 handelspar

Användare kan också börja handla och hantera olika handelspar. Om du inte gillar att handla med samma tillgång är det här rätt plattform för dig. Denna BigoMex-recension tar hänsyn till de handelspar som finns tillgängliga på denna plattform.

Med ett erbjudande om 17 olika USDT-handelspar gör det det lättare för användare att hantera ett brett utbud av digitala tillgångar.

Enkla handelsavgifter

Handelsavgifterna är också mycket enkla. Medan vissa börser har mycket komplicerade och olika avgiftssystem, arbetade BigoMex för att erbjuda användarna en engångsavgift som debiteras när positionen stängs.

Dessutom finns det ingen kraftlikvidering på denna plattform och användare kan också minska sina förluster genom stop-loss eller take-profit positioner.

Olika kampanjer

Kampanjer och bonusar är också viktiga för användarna. Genom dessa kampanjer kan användare få unika belöningar och njuta av sin upplevelse med hjälp av plattformen. Vissa börser fokuserar bara på deras handelslösningar, men BigoMex delar också med användarna några av de bästa erbjudanden som erbjuds av börser just nu.

BigoMex sänker användarnas handelskostnader

Börsen erbjuder också unika handelslösningar som sänker handlarnas kostnader. På detta sätt kan de få mer för pengarna och ha ett brett utbud av möjligheter att handla på marknaden.

Förmåner och bonusar

Det finns några förmåner och bonusar som kan användas för att dra av marginalen upp till 25%. På detta sätt är det möjligt att använda en lägre marginal för en position med högre hävstång. Dessutom erbjuder BigoMex användarna avdrag för handelsavgifter. Detta hjälper handlare att bli effektivare när de handlar. Ju lägre avgifter, desto lättare är det för handlare att bli lönsamma. I vissa fall kan avgifterna minskas med upp till 50%.

BigoMex-bonus

Handelsbonus

Börsen erbjuder också en bonuspaket det skulle hjälpa dig att få en handelsbonus på 268 USDT. Detta kan vara det bästa sättet att börja handla med denna kryptokontraktplattform. Du kan sätta in pengar och få ytterligare USDT-belopp som hjälper dig att öppna större positioner och få en större exponering för digitala tillgångar.

Nya handelsbonusar kan främjas av plattformen när som helst. Det är därför det blir viktigt att följa de senaste meddelandena från börsen.

Captain Mining

En av de mest intressanta tjänsterna som erbjuds av plattformen är möjligheten att bryta USDT. Genom dess Kapten Miner lösningar, kan användare bryta USDT. Även om USDT inte kan brytas (det genereras av iFinex) kan handlare tjäna belöningar dagligen.

Användare kan fördubbla och öka sina USDT-belöningar genom att göra enkla uppgifter. Om de till exempel delar utbyteslänken på sociala medier får de extra poäng. Dessutom, om näringsidkaren använder en av de handelslösningar som erbjuds av börsen kan de också öka sina USDT-belöningar över tiden.

Ingen belöning vid första insättningen

Slutligen är det värt att nämna i denna BigoMex-recension att användare inte behöver sätta in pengar först för att belönas. Detta är en av de största skillnaderna med andra konkurrenter. Genom att helt enkelt skapa ett konto och använda utbytet kan de redan vara berättigade att tjäna belöningar.

Naturligtvis blir dessa belöningar förstärkta om en insättning görs av handlare. Att använda börsen kan således vara ett av de bästa sätten att sänka investerarnas handelskostnader.Source link