OpenOcean, sidornaOpular CEX- och DEX-plattform som liknar 1 tum men har lägre avgifter, har avslöjat detaljer om sin efterlängtade OOE-tokenlansering.

Med stöd av den bästa kryptobörsen Binance är OpenOcean den första någonsin helt decentraliserade aggregatplattformen. Det ger användarna allt som behövs för att utföra kryptohandel. OpenOceans OOE-token är planerad att sändas i mitten av april och kommer att involvera två lufttryck. Den första airdropen är helt bokad. Intresserade kan dock fortfarande kvalificera sig för den andra omgången av airdrop. Tokens förvärvade under airdrop kan göras anspråk vid den officiella lanseringen av OOE-token.

OpenOcean, helt enkelt, tillhandahåller användare med ett enkelt och smidigt inträde i världen av kryptohandel. DEX- och CEX-aggregatplattformen har också mer än 170 000 aktiva användare och mer än 800 miljoner dollar i samlad volym sedan lanseringen för sex månader sedan.

Funktioner
  • Plattformen kommer att fungera som en bro mellan CeFi och DeFi plattformar. Att ge handelspartier de bästa priserna hela tiden.
  • Dess fungerande produkter hjälper också aggregerade decentraliserade utbytesleverantörer (DEX) som Ethereum, Tron, Binance Smart Chain (BSC) och ONT, liksom offentliga kedjor som Solana, Polkadot, etc.
  • OpenOcean använder den uppgraderade versionen av Dijkstra-algoritmen som kallas D-star. Denna optimerade version av Dijkstra separerar i princip routningen av olika protokoll, vilket resulterar i bättre transaktionshastigheter. Aggregationen av Binance ägde rum den 29 mars 2021, exakt 8:00 (UTC)
  • Protokollet kommer också att subventionera slippage med OOE-tokens samt säkerställa noll extra avgifter.
Tokenanvändning

De föreslagna OOE-tokens kommer att tjäna ett antal syften i OpenOcean-ekosystemet. Några av dessa ändamål inkluderar att förse medlemmar i samhället med rösträtt, glidningsstöd, minskning av gasavgifter, brytning av likviditet, säkerhet för utlåning etc.

DEX- och CEX-aggregatplattformen har också förstklassigt stöd från sina investerare. Några av dess strategiska investerare inkluderar Binance, Multicoin Capital, Altonomy, Kenetic, LD Capital och CMS. Det har också flera rådgivare och finansiella investerare som AU21, DAO Maker, Tron Foundation, Block Dream Fund och Cao.

Sammanfattningsvis

Efter sin tokenlansering har OpenOcean planer på att gå “längre ut i havet”. Den har visionen att bygga ett ekosystem som är fördelaktigt för alla, oavsett om det är DeFi eller CeFi. Det finns planer på att tillhandahålla derivat, avkastningsprodukter, utlåning, försäkring, tvärkedjestöd och allmänna välfärdshanteringstjänster.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link