BNB-satsning är nu tillgänglig på den populära kryptovalutautbytet Binance. Användare kan nu satsa Binance native token – BNB – och tjäna fantastiska APY i gengäld. Världens största kryptovalutautbyte talade omfattande om den här nya funktionen i ett officiellt tillkännagivande till medlemmarna i samhället.

Enligt meddelande, Binance BNB-insättning påbörjades den 9 mars 2021, exakt klockan 12.00 (UTC) och kommer att vara först till kvarn-principen.

Mer om BNB-insats

Enligt tillkännagivandet, användare som deltar i staking Binance BNB har möjlighet att tjäna insatsbelöningar så höga som 27,49% APY. Detta visar att den här senaste funktionen på Binance är ett projekt med hög avkastning. Användarnas ränteberäkning börjar klockan 0:00 (UTC). Intressant kommer ränta att betalas ut varje dag. Dessa räntebelopp kommer att baseras på antalet inlagda polletter och den digitala tillgångens varaktighet är låst.

Det officiella tillkännagivandet visar att det finns fyra föreslagna insättningstider, vilka är 15 dagar, 30 dagar, 60 dagar och 90 dagar. Den minsta låsta insatsmängden för dessa tidsperioder förblir på 0,1 BNB.

Varje satsar tidsperioden har en maximal låst satsningsgräns för varje användare och en standard årlig ränta.

  • Under 15 dagars satsningstid kan användarna satsa högst 5 BNB för att tjäna en APY uppskattad till 27,49%.
  • BNB-satsningstid på 30 dagar har en maximal satsning på 5000 BNB och en räntesats på 8,49%.
  • Under 60 dagar har användarna en maximal insatsgräns på 500 BNB för att tjäna ränta så högt som 12,49%.
  • Slutligen, under 90 dagar, finns en satsningsgräns på 100 BNB för att tjäna ränta så högt som 16,49%.

Intresserade användare kan enkelt övervaka sina låsta tillgångar på Binance webbplats genom att klicka på ikonen “låst insats”.

Ta reda på mer om Binance BNB låst insatsplattform här.

Förra månaden, Binance BNB uppnått nya höjder, blir den tredje största krypton efter marknadsvärde, som går före Tether (USDT) och precis bakom Bitcoin och Ethereum.

BNB-pris

I skrivande stund var Binance BNB det handel till $ 283,50, med ett börsvärde på $ 43719,095,005 och en 24-timmars handelsvolym på $ 4,837,378,834.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link