Binance Coin (BNB) har överraskat alla på marknaden när det registrerade en prisökning på nästan 16% under det senaste dygnet. Den virtuella valutan kunde överträffa Bitcoin Cash (BCH) som den 7: e största kryptovalutan i världen. Nu är det mycket nära Chainlink (LINK) och Polkadot (DOT).

Binance Coin Surges 15%

Binance Coin, en av de största kryptovalutorna i världen, har registrerat en massiv tillväxt på över 15% under det senaste dygnet. Binance Coin-pris nådde $ 30,82 per mynt. Hela kryptosamhället är mycket glada över det och hur den virtuella valutan växer.

En av de främsta orsakerna bakom denna prisökning kan vara relaterad till Binance Smart Chain (BSC) lanserades för några dagar sedan. Detta blockchain-nätverk som syftar till att stödja smarta kontrakt och även insättning av BNB-tokens. Användare kan bli validerare och samla BNB-tokens i detta nya blockchain-nätverk.

Detta nätverk har också blivit ett av de största på marknaden när det gäller användning. Enligt Changpeng Zhao, vd för Binance, nådde företagets transaktionsvolym 10% av Ethereum (ETH) nätverket bara några dagar efter den officiella lanseringen.

Om det uttalade Changpeng Zhao på Twitter:

”Binance Smart Chain (#BSC) transaktionsvolym nådde 10% av ETH-nätverket några dagar efter lanseringen. Låt oss hjälpa till att sänka gasavgifterna. ”

Det är värt att nämna att Binance inte vill påverka Ethereum negativt. Binance Smart Chain är faktiskt kompatibel med Ethereum för att erbjuda nya lösningar och bättre produkter än andra blockchain-nätverk.

Kryptovalutamarknaden är mycket konkurrenskraftig mellan 5: e och 11: e positionen. Det finns 7 kryptovalutor som alltid handlas där och som har mycket liknande marknadsvärdering. Dessa mynt inkluderar DOT, LINK, BNB, BCH, LTC, CRO och BSV och varierar mellan 4,55 och 3,15 miljarder dollar.

Binance Coin fortsätter att röra sig högre som den virtuella valutan för en av de mest innovativa och kraftfulla börserna i kryptovalutavärlden. De arbetar regelbundet för att erbjuda kunderna en av de bästa upplevelserna på kryptomarknaden.

Binance har redan lagt till DeFi-lösningar som satsar tjänster för användare som vill sätta sina virtuella valutor, stablecoins och ett brett utbud av andra produkter som kan användas och njutas av hela Binance-communityn hela tiden.

Source link