Binance kryptovalutabörs har lagt till stöd till nya N3 NEO och GAS. På så sätt kan NEO-ekosystemet få tillgång till tjänster kopplade till N3 NEO-ekosystemet, inklusive handel med både NEO och GAS. Det finns olika handelspar tillgängliga för investerare, inklusive NEO/BUSD, NEO/USDT, NEO/BNB, NEO/ETH, NEO/TRY, NEO/USDC och GAS/BTC.

Binance lägger till stöd för N3 NEO och GAS

I ett färskt pressmeddelande delad av Binance kryptovalutabörs informerade företaget om att de har slutfört Neo N3 mainnet integration. På så sätt kunde de öppna insättningar för NEO N3 mainnet NEO tokens.

Det är värt att tänka på att uttag kanske fortfarande inte är tillgängliga ännu. Däremot bör de vara öppna hela veckan. Börsen informerade om att det inte kommer att komma något nytt tillkännagivande i den frågan.

Binance skulle också fortsätta att stödja Neo Legacy NEO-tokens från användare som fortfarande hanterar dessa virtuella valutor. Det är värt att ta hänsyn till att Neo N3 MainNet var lanseras den 2 augusti 2021 och den har varit i drift sedan dess.

När det nya blockchain-nätverket släpptes, informerade NEO att de lanserade olika kampanjer och initiativ för att fira den officiella lanseringen av Neo N3 MainNet. Några av kampanjerna inkluderade NFT giveaways, TestNet-aktiviteter och innehållsprogram.

NEO anses också vara det kinesiska Ethereum, trots att de också försöker expandera över hela världen och vara värd för aktiviteter över hela världen. Projektet syftar till att skapa en ny blockchain-ekonomi som skulle tillåta människor och företag att engagera sig i olika aktiviteter på Neo blockchain.

Nu för tiden finns det flera projekt som körs ovanpå Neo som fungerar som decentraliserade applikationer (dApps). Några av de projekt som för närvarande arbetar på Neo-nätverket är bland annat Humswap, Nash, Galaxz och Falmingo.

Målet är att erbjuda ett brett utbud av tjänster relaterade till bland annat NFT, decentraliserad ekonomi och identitetstjänster. Med utbyggnaden av Neo N3 blockchain kommer det att bli lättare för dessa projekt att erbjuda bättre och mer avancerade lösningar till användarna.

Även om kryptovalutamarknaden fortsätter att fungera i sidled finns det flera projekt som fortsätter att släppa nya lösningar. Detta gör det möjligt för användare och nätverksdeltagare att engagera sig i ett brett utbud av aktiviteter som äger rum på NEO N3 blockchain-nätverket.

I skrivande stund är NEO den 74:e största kryptovalutan i världen. Det har ett pris per mynt på 37 dollar och en marknadsvärdering på 2,61 miljarder dollar.Source link