Kryptovalutautbytet Binance har lanserat en ny plattform för att odla virtuella valutor på DeFi-marknaden som heter Launchpool. Huvudmålet är att konkurrera med Ethereum (ETH) nu när den decentraliserade finansmarknaden expanderar och når ett stort antal användare.

Binance introducerar Launchpool

I en nyligen släppte blogginlägg, Binance tillkännagav den officiella lanseringen av Launchpool-plattformen. Den här nya produkten hjälper användare att skaffa nya belöningar för att sätta sina Binance Coin (BNB) och Binance USD (BUSD) tokens.

Ett av de första projekten som lanserades på denna plattform blir Bella Protocol (BEL). Användare har möjlighet att sätta sina mynt (BNB, BUSD och ARPA) från och med den 9 september. Binance kommer också att stödja den digitala BEL-tillgången den 16 september klockan 0:00 (UTC). Den digitala valutan handlas i följande handelspar: BEL / BTC, BEL / BNB, BEL / BUSD och BEL / USDT.

För att kunna delta i dessa nya projekt måste användare sätta in sina pengar på Binance-börsen och gå till sidan Binance Savings. Efter det måste de välja BNB, BUSD eller ARPA flexibla besparingar med etiketten “Launchpool.” Detta kommer att visas i beskrivningen och användarna kan sätta sina mynt på bara några sekunder.

Det senaste tillkännagivandet har drivit Binance Coin till den åttonde positionen på marknaden. För närvarande överträffade Binance-börsens virtuella valuta Litecoin (LTC), som har ett börsvärde på 3,13 miljarder dollar.

Binance Coin har nu ett marknadsvärde på 3,2 miljarder dollar och ett pris per mynt på 22,18 dollar. Medan marknaden föll under de senaste 24 timmarna kunde Binance Coin motstå och gå högre.

Det är värt att ta hänsyn till att användare kommer att kunna avaktivera sina medel när som helst och delta i andra erbjudanden omedelbart efter. Detta skulle göra det möjligt för individer att minska sin risk och vara säker på att deras medel kan lösas in när som helst på Binance-plattformen.

Samtidigt, jämfört med andra DeFi-plattformar och protokoll, kommer Binance att använda sina befintliga tjänster för att tillhandahålla liknande produkter till användare med en egen plattform. Binance har också informerat om att endast mynt som finns på användarnas platsplånböcker kommer att kunna placeras i Launchpool. Dessutom, om du spelar BNB i Launchpool, kommer du fortfarande att få BNB-innehavsförmåner som airdrops eller startplattans behörighet.

Source link