Världens största kryptovalutautbyte efter handelsvolym, Binance, har meddelat stöd för RIF-tokens.

RSK Infrastructure Framework (RIF) kommer att ansluta sig till de många kryptovalutor som redan stöds av kryptovalutautbytet. Binance gjorde det här meddelande i ett officiellt blogginlägg publicerat på dess webbplats.

Enligt inlägget började handeln med RSK Infrastructure Framework (RIF) den 7 januari 2021. Handelspar som stöds inkluderar RIF / BTC och RIF / USDT. Insättningsfunktionen för handelsparen aktiverades först, så att intresserade personer kunde sätta in RIF innan handeln började ordentligt.

Detaljer om listan

Listningen av RSK Infrastructure Framework (RIF) av Binance är en stor bedrift eftersom RIF kommer att ha tillgång till Binances stora mängd kunder. Detta är definitivt ett steg i rätt riktning för att uppnå global mainstream-antagande för RIF. Eftersom noteringen är ganska tidigt finns det några viktiga punkter som användarna bör notera innan de investerar.

För det första kräver insättningar minst 500 blockbekräftelser innan pengarna överförs. Det beräknas ta cirka fyra och en halv timme (4,5 timmar). Den tid som krävs för att slutföra och verifiera transaktioner, även om den var lång, rekommenderades av RIF-teamet.

Om RSK Infrastructure Framework (RIF)

Byggt på Bitcoin-nätverket är RIF en rad decentraliserade infrastrukturprotokoll. RIF är utformat för att underlätta sömlös, skalbar och snabb utveckling av distribuerade applikationer, populärt känd som dApps. Dessa dApps utvecklas vanligtvis också inom en enhetlig miljö. RIF, enkelt uttryckt, är en enda, lättanvänd decentraliserad teknikinfrastruktur som ger dApp-utvecklare tillgång till en mängd tjänster. Dess protokoll underlättar snabbare distribution av dApps och hoppas också kunna ge decentraliserad teknik med mycket behovsmedvetenhet och efterföljande massanpassning.

Listan över RSK Infrastructure Framework (RIF) den Binance är en enorm bedrift för infrastrukturplattformen. I en anteckning till användarna uppmanar Binance dem att gå med försiktighet när de handlar med det nyligen noterade RIF-tokenet. Detta beror främst på risken för hög volatilitet som är känd för att plåga nyligen listade tokens.

RIF-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var RIF-token handel till 0,171341 $, med ett börsvärde på 116724272 $ och en handelsvolym 24 timmar på 12,584,920 $.

Intressant, Altcoin Buzz nyligen publiceras en steg-för-steg-serie om hur man handlar på Binance-börsen. Plattformen också nyligen påbörjades frakt av sitt Visa-kort till EES-regionen.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om aktuella trender inom kryptovaluta och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link