Binance meddelade nyligen att Juventus (JUV) och Paris Saint-Germain (PSG) Football Club Fan Tokens nu är tillgängliga på Binance Launchpool.

Enligt Rapportera, tillägget av Juventus och Paris Saint-Germain Football Club Fan Tokens markerar det 9: e och 10: e projektet på Binance Launchpool.

Hur man odlar JUV- och PSG-token på Binance Launchpool

Användare började odla JUV- och PSG-tokens den 15 december. För att odla dessa tokens måste användarna sätta sina BUSD-, CHZ- och BNB-tokens i separata pooler. Jordbruk av JUV- och PSG-tokens kommer att äga rum under 30 dagar.

06:00 (UTC) den 21 december, Binance listade JUV- och PSG-tokens i innovationszonen. Som ett resultat är båda tokens tillgängliga för öppen handel med följande handelspar: JUV / BUSD, JUV / USDT, JUV / BTC, PSG / BUSD, PSG / USDT och PSG / BTC.

Jordbruksdetaljer på JUV- och PSG-token

För att beräkna användarbelöningar tas ögonblicksbilder av totala poolbalanser och användarbalans på timbasis. Användarbelöningar kommer också att uppdateras varje timme. På detta sätt kommer användarna att kunna samla sina intäkter. Användare kan när som helst göra anspråk på dessa intäkter direkt till sina spotkonton.

I realtid kommer den totala poolbalansen och den årliga procentuella avkastningen (APY) för varje pool att uppdateras. Under jordbruksprocessen kan insättning av tokens bara göras i en pool i taget. Till exempel kan en användare inte sätta samma BUSD i två olika pooler samtidigt. Sådana användare kan dock lägga 50% av sin BNB i pool X och de återstående 50% i pool Y.

Närhelst Binance användare vill, de har möjlighet att ta bort sina pengar utan dröjsmål. När de väl gjort det blir de berättigade att omedelbart delta i andra pooler som för närvarande är tillgängliga. När det finns obemannade belöningar överförs sådana belöningar automatiskt till användarens spotkonto. Token som satsas i varje pool överförs också automatiskt till användarens spotkonton. Dessa överföringar kommer att ske när varje jordbruksperiod upphör.

Med denna Launchpool kommer BNB-användare också fortfarande att dra nytta av fördelarna med att hålla BNB. Sådana fördelar inkluderar Launchpad-berättigande, airdrops och andra VIP-förmåner kopplade till innehav av BNB.

Innan nu Binance Charity Foundation tillkännagav sitt partnerskap med UNICEF Luxemburg för att stödja folket i Beirut efter katastrofen de upplevde i augusti. Binance Charity har bidragit med 10 000 dollar i krypto för att stödja staden och dess medborgare i deras nödtid.

BNB-pris

Vid tidpunkten för publicering, Binance Coin (BNB) pris var $ 37,39, med en handelsvolym 24 timmar om dygnet på 530,427,640 dollar. BNB-priset sjönk också med 0,9% under det föregående dygnet. Det har också en tillgång i cirkulation på 147,8 miljoner mynt och en maximal tillgång på 179,8 miljoner mynt.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link