Den populära och erkända kryptovalutautbytet Binance har meddelat att de lanserar alfaversionen av sitt nya betalnings- och handelsprogram som heter Binance Pay.

Tillkännagavs och lanserades förra månaden, den nya Binance Pay-lösningen är nu tillgänglig för användare av Binance-appen i alfa-version. Den nya appen innehåller både betal- och säljarfunktionerna.

Binance rullar ut Binance Pay

Binance släpper sina Binance Pay-lösningar för att göra det möjligt för handlare att bearbeta transaktioner och även för användare att skicka peer-to-peer-betalningar. Detta är ett av de senaste projekten som Binance tillkännagav. Börsen fortsätter att expandera och öka antalet användare.

Under betafasen har det varit nära 250 000 användare som testat applikationen och testat de funktioner som Binance Pay erbjuder. Målet är att hjälpa till att öka antagandet av krypto och bli ett referensföretag när det gäller kryptobetalningar.

Vad är Binance Pay?

Binance Pay är en plattform som lanseras av Binance-börsen som gör det möjligt för användare att ta emot betalningar i kryptovalutor. Detta är definitivt ett av de bästa alternativen för handlare som vill ta emot betalningar och bearbeta kryptotransaktioner.

Handlare kan nu ta emot betalningar i mer än 30 kryptovalutor som stöds av Binance. Användare som antar Binance Pay-plattformen kan enkelt få betalt i Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) och många andra digitala tillgångar.

Samtidigt kan Binance Pay-användare välja de mynt de föredrar att ta emot betalningarna i. De kan flytta medlen mellan Binance Pay och den personliga plånboken. Detta gör att de hela tiden kan ha kontroll över sina medel. Dessutom kan de också ta ut pengarna till sin valfria bank.

Binance Pay-plattformen har skapats för både online- och personbetalningar som nu kan behandlas med digitala valutor. Eftersom kryptovalutamarknaden expanderade över hela världen de senaste åren finns det också ett stort antal individer som vill använda dem för att betala för varor och tjänster. Binance Pay-plattformen är ett steg i denna riktning.

Några av de företag som kan arbeta med den nyligen släppta Binance Pay-plattformen inkluderar restauranger, webbplatser för online shopping och mer. På detta sätt kommer användarna att få en sömlös upplevelse när de betalar in digitala tillgångar. Travala.com är en av de mest populära sajterna som arbetar med Binance Pay-lösningen och den första som integrerar den.Source link