Förra året lanserade den populära kryptovalutabörsen Binance en ny blockchain parallell med sin redan existerande kedja. Den nya blockkedjan var en som skulle rymma och också underlätta byggandet av decentraliserade applikationer (dApps).

Den nystartade kedjan är känd som Binance Smart Chain (BSC). Efter lanseringen har plattformen fått beröm från toppspelare i blockchain- och kryptovalutorummet. Det har också ingått strategiska partnerskap med toppindustrins aktörer som Injektivprotokoll, Gravity Network, etc. Binance Smart Chain (BSC) har tagit sin innovation ett steg högre och har listat stöd för Ethereums ETH 2.0-insats. Nu kan BETH-innehavare tjäna ETH 2.0-insatser på BSC.

Hur tjänar jag ETH 2.0-belöningar på BSC?
Först, vad är ETH 2.0?

ETH 2.0 är den mycket efterlängtade uppgradera till Ethereum-nätverket. Uppgraderingen har tappats som lösningen på alla ETH-skalbarhetsproblem. Beräknad att gå live i tre steg, uppgraderingen kommer att inkludera en viktig flytta från en PoW till en PoS-konsensusmekanism.

För att få ETH 2.0-belöningar måste användarna först satsa Ethereum (ETH). Detta bearbeta är ganska enkelt och kommer med maximal avkastning. Insatta token kan dock inte lösas in någon gång snart. Även om ingen specifik tidslinje har publicerats kan det ta över två år innan tokens kan lösas in. Binance kommer att tokenize satsade ETH som BETH, och det kommer att satsas 1: 1 till ETH tokens. Även om insatta token ännu inte kan lösas in, kan spelare dock byta ut sina BETH till ETH när som helst på BSC.

Beroende på hur mycket BETH som satsas, kommer användarna att få belöningar på kedjan från tid till annan.

BakerySwap Reward Pools

En av de viktigaste poolerna att använda är BakerySwap Reward Pools. Intressant är att poolerna erbjuder dubbla belöningar till ETH 2.0-spelare. Enkelt uttryckt tjänar spelare belöningar både i BAKE och BETH på plattformen. Bakeryswap likviditetsbrytningsgrupper inkluderar BETH / ETH, BETH / BNB och BETH / BUSD. Poolerna erbjuder för närvarande APY så högt som 30% för alla sina pooler, vilket ger intresserade likviditetsgruvarbetare övertygande alternativ att välja mellan.

BETH / ETH verkar ha en stor attraktion för likviditetsleverantörer. Enligt rapporter beror detta huvudsakligen på dess säkring mot oförgänglig förlust såväl som höga avkastningar och når så högt som 32% APY. Dessa funktioner hjälper spelare att behålla sin ETH-exponering samtidigt som de tjänar insatsbelöningar. Det är dock viktigt att notera att BETH / ETH-brytningsbassängen ännu inte har ett valv.

Eftersom det inte finns något valv för BETH / ETH-likviditetspoolerna ännu, KCrypto höjdpunkter en trestegsteknik för att hjälpa sammansatta ETH 2.0-insättningsbelöningar på Binance Smart Chain (BSC).

De tre enkla stegen inkluderar:

  • Först ska du behålla plats för ETH-exponering.
  • Sedan, sammansatt BETH-position.
  • Slutligen är att bygga en ny BAKE-tokenposition.
ETH-pris

Vid tidpunkten för publiceringen ökade ETH med 1,1%. Token var också handel till 1 834,87 dollar, med ett börsvärde på 210 478 623 084 dollar och en 24-timmars handelsvolym på 34 424 344 147 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om den efterlängtade ETH 2.0-uppgraderingen på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link